Călătoria surprinzătoare a unui balon cu heliu. A zburat peste 2.500 de kilometri şi a îndeplinit dorinţe

Un balon cu heliu a călătorit mai mult de 2.500 km în aer, ajungând dintr-un mic oraş austriac într-un sat muntos din Rusia. Călătoria neaşteptată a fost descrisă de presa locală drept una dintre cele mai uimitoare poveşti de Crăciun din acest an.

296 afișări
Imaginea articolului Călătoria surprinzătoare a unui balon cu heliu. A zburat peste 2.500 de kilometri şi a îndeplinit dorinţe

Sursa: Facebook

Amin, un fermier din satul Krasny Kurgan din sud-estul Republicii Karachay-Cherkess din Rusia, a povestit cum a devenit Moş Crăciun în viaţă reală pentru o fetiţă austriacă, a relatat RT.
 
În luna decembrie a anului ce tocmai s-a încheiat, Amin a observat un balon cu heliu alb căzând din cer chiar în curtea sa. Fermierul a descoperit că de misteriosul obiect era agăţată o scrisoare scrisă de mână. „Era scrisă de un copil”, şi-a amintit Amin, dar pentru că mesajul era scris într-o limbă străină, fermierul nu a înţeles ce spunea scrisoarea.
 
 
Intrigat, Amin a cerut ajutorul prietenilor şi, în cele din urmă, a aflat că scrisoarea în limba germană îi era adresată lui Moş Crăciun. Sophia, o tânără de nouă ani din oraşul austriac Oberndorf bei Salzburg, aflat la 17 km de Salzburg, îi cerea Moşului o rochie de prinţesă de basm, un cort în formă de castel medieval şi un hoverboard, precum şi „multă dragoste pentru întreaga lume”, astfel încât oamenii să găsească pacea.
 
Amin nu a ignorat mesajul şi a decis să-şi asume îndatoririle lui Moş Crăciun, considerând că mâna destinului i-a adus în cale balonul. Cadourile erau destul de scumpe pentru posibilităţile financiare ale fermierului, aşa că le-a cerut încă o dată ajutorul prietenilor săi, care au fost dornici să participe la împlinirea miracolului de Crăciun.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici