Camelia Potec: Nu pot să încep o carieră de model, pentru că manechinele din ziua de azi au 40 de kg - VIDEO

Campioana olimpică la înot, Camelia Potec se gândeşte să se lase de sport şi să înceapă o nouă viaţă. Primul pas: işi va pune silicoane. Deşi a cochetat cu modellingul până acum, spune că o carieră ca model este exclusă: nu este suficient de slabă şi îi place foarte mult să mănânce, potrivit www.perfecte.ro.

186 afișări
Imaginea articolului Camelia Potec: Nu pot să încep o carieră de model, pentru că manechinele din ziua de azi au 40 de kg - VIDEO

Camelia Potec: Nu pot să încep o carieră de model, pentru că manechinele din ziua de azi au 40 de kg (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

"Nu aş fi potrivită pentru cariera de model, pentru că am văzut că manechinele din ziua de azi au 40 de kilograme. Deci nu trebuie să fii înaltă, ci slabă. Deşi eu ca sportivă sunt slabă, ca model cred că sunt cam bine făcută", a spus Camelia pentru Perfecte.ro.

Mai mult, Cameliei îi place şi să mănânce. Mult. Pentru că o ajută metabolismul: indiferent cât mănâncă, nu se îngraşă: "De fiecare dată când vin acasă, puteţi să îmi întrebaţi familia şi prietenii, fac ravagii! Mănânc într-una, 7-8 mese pe zi! La calculator sau la televizor eu trebuie să mănânc", recunoaşte Camelia.

Citeşte mai multe depre noua viaţă pe care Camelia Potec vrea să o înceapă pe www.perfecte.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici