Cameron Diaz s-a ras în cap

Cameron Diaz, celebră mai ales pentru rolurile din comedii romantice, a schimbat registrul artistic cu o dramă, în care joacă rolul unei mame ce se rade pe cap în semn de sprijin faţă de copilul ei bolnav de cancer.

314 afișări
Imaginea articolului Cameron Diaz s-a ras în cap

Cameron Diaz s-a ras în cap (Imagine: www.baldhalloffame.com)

Diaz a fost surprinsă în Santa Monica, joi, în timpul filmărilor la pelicula "My Sister’s Keeper", informează The Sun.

La o lună de la decesul tatălui ei, Emilio Diaz, Cameron a făcut din muncă cea mai bună terapie, glumind cu colegii săi de pe platourile de filmare.

Cameron joacă rolul mamei unei fetiţe bolnave de leucemie (Sofia Vassilieva) ce alege să se radă pe cap în semn de solidaritate cu copilul care şi-a pierdut părul în urma chimioterapiei.

Starul din "Fiecare se crede normal", Abigail Breslin, interpretează rolul surorii mai mici a pacientei, concepută pentru a fi donator de măduvă pentru aceasta.

Cameron, în vârstă de 35 de ani, nu s-a ras cu adevărat pe cap, ea ascunzându-şi pletele blonde sub o cască specială.

Cameron Diaz este una dintre actriţele cu cel mai mare salariu la Hollywood. Ea este cunoscută publicului din producţii precum "Îngerii lui Charlie", "Mary cea cu vino-ncoace" şi "Shrek".

Îngerii lui Charlie

Mary cea cu vino-ncoace

Shrek

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici