Cameron Diaz, surprinsă fără machiaj după o sesiune de exerciţii fizice - FOTO

Actriţa Cameron Diaz a fost fotografiată recent după ce se întorcea de la o sesiune de exerciţii fizice pe care le face alături de un antrenor de fitness celebru al vedetelor.

12383 afișări
Imaginea articolului Cameron Diaz, surprinsă fără machiaj după o sesiune de exerciţii fizice - FOTO

Cameron Diaz (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa în vârstă de 40 de ani are o formă fizică de invidiat, acest lucru fiind datorat exerciţiilor pe care vedeta le urmează cu regularitate. Cameron Diaz a fost văzută recent după ce îşi finalizase o sesiune de fitness în compania antrenoarei sale persoane, Tracy Anderson, celebră pentru vedetele pe care le antrenează, scrie dailymail.co.uk.

Cameron Diaz demonstrează că forma sa fizică excelentă poate fi menţinută prin intermediul mişcării şi antrenamentelor constante pe care le desfăşoară.

În momentele în care a fost surprinsă ieşind de la sala de fitness, Diaz era îmbrăcată sport, cu pantaloni negri de antrenament.

Potrivit sursei citate, actriţa şi-ar fi reluat şedinţele de fitness deoarece s-ar pregăti intens pentru următorul său rol, pe care îl va interpreta într-o peliculă de la Hollywood. Filmul în care Diaz va juca este regizat de către Ridley Scott.

Rolul interpretat de Cameron Diaz este al unei femei argentiniene în filmul "The Counselor", care urmează să fie lansat în luna noiembrie a acestui an.

Cariera lui Cameron Diaz a început din postura de model după care aceasta a devenit o obişnuită a comediilor romantice, ea jucând în filme cu succes la public, precum: "Mary cea cu vino-ncoa/Something about Mary" (1998), dar şi în drama "Vanilla Sky/Deschide ochii" (2001) şi în franciza "Îngerii lui Charlie". Cel mai recent film în care actriţa a jucat este "What to Expect When You`re Expecting / La ce să te aştepţi când eşti însărcinată".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici