Când au aflat ce hobby are această profesoară, părinţii elevilor au cerut să fie concediată | VIDEO

Kandice Mason, o profesoară din Carolina de Nord, a fost concediată din cauza hobby-ului ei, dansul la bară.

14007 afișări
Imaginea articolului Când au aflat ce hobby are această profesoară, părinţii elevilor au cerut să fie concediată | VIDEO

Sursa foto: www.topbuzz.com

Kandice este văduvă şi mama a două fetiţe. S-a angajat ca profesoară la o şcoală din Raeford, Carolina de Nord, un job pe care şi-l dorea mai ales după o perioadă dificilă din viaţa ei. Era iubită atât de copii, cât şi de părinţi, dar şcoala a concediat-o din cauza hobby-ului ei.

Profesoara iubeşte dansul la bară, spune că o ajută să se menţină în formă, să scape de anxietate şi a ajutat-o mult şi în perioada în care nu putea să doarmă din cauza pierderii soţului ei. De asemenea, femeia câştigă şi bani din asta, dând lecţii de dans sau sfaturi în mediul online. Dar aceste video-uri au dus la pierderea job-ului la care visase, deşi mulţi cred că nu este o concediere corectă.

„Dansez la bară în fiecare noapte... La un moment dat jonglam cu munca, şcoala şi cu rolul de mamă. Singurul moment pe care îl aveam pentru mine era noaptea. În mod normal îmi culc fetele la opt seara, iar după dansez cam două ore”, a declarat Kandice pentru Daily Mail.

Kandice a muncit mereu, a avut job-uri, a crescut copii şi a avut timp să obţină trei diplome de facultate, terminate în acelaşi timp.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici