Cântăreaţa Feli, despre comedia ”Oh, Ramona! ”: ”Am râs foarte mult! ”

Feli şi-a amintit cum au decurs filmările pentru comedia ”Oh, Ramona!”: ”Am râs foarte mult!”, a spus cântăreaţa, vineri, într-un dialog live cu vloggeriţa Mimi.

928 afișări
Imaginea articolului Cântăreaţa Feli, despre comedia ”Oh, Ramona! ”: ”Am râs foarte mult! ”

Cântăreaţa Feli, despre comedia ”Oh, Ramona! ”: ”Am râs foarte mult! ”

”Ţin minte că eram cu telefonul în braţe ca să nu uit replicile. Eu cred că am un accent foarte bun în limba engleză, dar la filmare mi se împleticea limba”, a povestit Feli despre provocările pe care i le-a adus filmarea pentru cinema cu regizorul Cristina Jacob, despre care a spus că îşi doreşte să fie doar un început pentru alte roluri pentru marele ecran.

”Am filmat cu noaptea-n cap, cu o echipă extraordinar de profi, în ochii mei, dacă vrei, foarte serioasă. Eu fiind la a doua experienţă de rol scurt. Şi cu Smiley, care este producător, manager, mentor, prieten şi aşa mai departe, în rol de poliţist. A fost ceva fantastic.(...) Eu fiind artist în muzică, nu eram obişnuită. Am vrut, din prima, să fiu pe placul tuturor şi a fost destul de greu să mă pornesc, dar Cristina e foarte cool şi foarte deschisă şi foarte răbdătoare, din ce am văzut, şi cred că, datorită felului în care s-a comportat şi cum s-a purtat cu mine, zic eu că mi-a ieşit rolul”, spune interpreta.

”Îmi amintesc că am râs foarte mult”, a spus Feli despre ziua petrecută pe platou pentru comedia ”Oh, Ramona!”.

”Spre sfârşitul filmării am simţit că m-am dezgheţat. E ca după un concert. Când se termină eşti mai dezgheţat şi mai pregătit.(...) E o amintire foarte plăcută dimineaţa mea de filmare pentru acest film”, a spus cântăreaţa.

Despre întâlnirea pe platou cu Bogdan Iancu, interpretul rolului Andrei din ”Oh, Ramona!”, cântăreaţa a arătat că ”din ce am simţit eu personajul, are o energie foarte faină!”, spune Feli.

Pentru Feli, ambele personaje feminine din film au câte ceva în care se regăseşte dar ”cred că am un pic şi din Andrei”, a spus ea despre protagonistul comediei.

Discuţia a făcut-o să îşi amintească o despărţire în care ”am fost o laşă, cea mai. Am inventat o poveste din care reieşea că el e vinovat. După nouă ani de zile ne-am regăsit pe Facebook şi îmi zice că îi pare rău că ştie cât de mult m-a făcut să sufere...”, a povestit Feli.

”Eram populară în şcoală pentru că eram solista şcolii. Aşa de tare mi-am luat-o în cap că am ajuns vocea a treia de unde nici nu mă auzeai”, a mărturisit cântăreaţa despre adolescenţa ei.

”Mai mult decât în film cred că mi-ar place să joc în seriale”, spune interpreta piesei ”Vals”, care se regăseşte pe coloana sonoră a filmului.

”Cred că eu, în trafic, ca om, nu ca poliţist, pentru că nu am carnet de conducere, aş fi un dezastru”, a recunoscut Feli.

”Eu sunt ardeleanul tipic. M-am născut la Sebeş şi acolo toată lumea e mai răbdătoare, mai calmă. De-asta nu înţeleg eu traficul din Bucureşti”, recunoaşte cântăreaţa.

”Abia aştept să să merg să văd filmul”, a spus Feli care a dezvăluit că lansarea comediei ”Oh, Ramona!” o să fie pentru ea în programul Zilei Îndrăgostiţilor.

”La multe cinematografe au fost puse în vânzare bilete şi pentru data de 13 septembrie, cu o zi înaintea premierei oficiale”, a spus Mimi.

Feli, pe numele întreg Felicia Donose, are 32 de ani şi s-a născut la Sebeş. A devenit cunoscută odată cu participarea la emisiunea-concurs Vocea României în anul 2012.

Mihaela Pantea este cunoscută ca Mimi de pe vlog şi este o tânără care la 19 ani a plecat la Londra să îşi continue studiile. Fiind pasionată de YouTube, şi-a deschis propriul canal care acum este urmărit de mai bine de 700.000 de abonaţi.

Comedia ”Oh, Ramona!” este ecranizarea bestsellerului românesc autobiografic ”Suge-o, Ramona!”, de Andrei Ciobanu, care semnează şi scenariul alături de Alex Coteţ şi Cristina Jacob. În viziunea şi execuţia regizorului, povestea devine un film fără limitări culturale, fără graniţe geografice şi lingvistice, pentru o generaţie care trăieşte planetar experienţele irepetabile ale adolescenţei.

”Filmul este în limba engleză pentru că este o poveste universală. Un băiat iubea o fată şi apoi iubea două. În al doilea rând., am avut acces la actori foarte buni care vorbeau engleză şi era o ocazie să facem acest lucru. În plus, adolescenţii cărora ne adresăm sunt obişnuiţi să vadă filme în engleză. (...) Atunci când m-am apucat să fac filme, imediat după facultate, eram mai aproape de vârsta adolescenţei şi mi s-a părut că pot să spun mai uşor poveştile cu care mă identific, cu lucrurile pe care le-am trăit”, spune Cristina Jacob, regizorul filmului.

Comedia “Oh, Ramona!”, cu Bogdan Iancu, Aggy K. Adams şi Holly Horne în rolurile principale, va fi lansată în cinematografele din toată ţara pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici