Cântăreaţa Lily Allen îşi schimbă numele de scenă în Lily Rose Cooper

Cântăreaţa britanică Lily Allen a anunţat că îşi va schimba numele în Lily Rose Cooper - nume dobândit în urma căsătoriei cu Sam Cooper - şi că lucrează la un nou material discografic cu care se va întoarce pe scena muzicală, după o pauză de aproape trei ani.

158 afișări
Imaginea articolului Cântăreaţa Lily Allen îşi schimbă numele de scenă în Lily Rose Cooper

Cântăreaţa Lily Allen îşi schimbă numele de scenă în Lily Rose Cooper (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Purtătorul de cuvânt al cântăreţei, Ambrosia Healey, a anunţat, joi, că Lily Allen foloseşte deja noul ei nume pe contul său de Twitter, informează accesshollywood.com.

Cântăreaţa nu a mai lansat niciun album de la "It's Not Me, It's You", apărut pe piaţă în 2009 şi care a fost produs tot de Greg Kurstin.

În vârstă de 27 de ani, Lily Allen a anunţat în 2009 că va lua o pauză în cariera sa muzicală, după ce a pierdut o sarcină. Între timp, cântăreaţa s-a căsătorit, a devenit mamă, a deschis un magazin de haine vintage cu sora sa, Sarah, şi şi-a lansat propriul studio de înregistrări.

Lily şi Sam Cooper, proprietarul unei companii de construcţii, s-au logodit de Crăciun în 2010 şi s-au căsătorit în iunie 2011.

Lily a dat naştere primului său copil, o fetiţă, la un an după un tragic avort pe care l-a suferit, în octombrie 2010, pe când era însărcinată în luna a şasea. Cântăreaţa a mai suferit un avort în ianuarie 2008.

Allen a devenit celebră pe scena muzicii pop în 2006, cu single-ul "Smile", şi a avut un imens succes la nivel mondial cu albumul său de debut, "Alright Still", care s-a vândut în peste 2,6 milioane de copii. Albumul i-a adus nominalizări la premiile Grammy, BRIT şi MTV Video Music. Ea a mai lansat albumul "It's Not Me, It's You", în 2009, pentru care a câştigat un BRIT Award la categoria "cea mai bună artistă britanică".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici