Cântăreaţa Nicki Minaj va plăti taxele de şcolarizare a fanilor. În ce condiţii a acceptat să facă acest lucru

Nicki Minaj a acceptat să plătească taxele de şcolarizare a fanilor, cu condiţia ca aceştia să dovedească că au note mari, dar şi că sumele vor fi folosite pentru educaţia tinerilor, scrie BBC.

935 afișări
Imaginea articolului Cântăreaţa Nicki Minaj va plăti taxele de şcolarizare a fanilor. În ce condiţii a acceptat să facă acest lucru

Cântăreaţa Nicki Minaj va plăti taxele de şcolarizare a fanilor. În ce condiţii a acceptat să facă acest lucru

Răspunzând la zeci de solicitări a fanilor pe Twitter, cerând ajutor financiar, cântăreaţa a spus că o va face din nou. Oamenii i-au trimis poze cu sumele de care au nevoie şi i-au scris despre problemele lor financiare.

Cele mai multe cereri au fost pentru mai puţin de 1.000 de dolari (770 de lire sterline), însă artista a fost de acord să-i plătească unui student suma de 6.000 de dolari, dacă acesta arată pentru ce are nevoie. Fanul, numit Josh, a spus că este vorba de taxe de şcolarizare, cazare, mâncare şi cărţi.

Ea a glumit că dacă nu se va opri din donaţii, nu va mai avea "niciun ban".  Aproximativ 30 de fani au fost aleşi pentru acest program.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici