Cântăreţul country Willie Nelson fumează cu regularitate canabis

Cântăreţul american Willie Nelson, un star al muzicii country, a şocat publicul american după ce a mărturisit, în timpul emisiunii "Larry King Live" de pe postul CNN, că fumează în mod regulat canabis, informează mirror.co.uk.

92 afișări
Imaginea articolului Cântăreţul country Willie Nelson fumează cu regularitate canabis

Cântăreţul country Willie Nelson fumează cu regularitate canabis (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreţul american în vârstă de 76 de ani, care urmează să susţină un recital în luna iunie la celebrul festival Glastonbury din Marea Britanie, a fost întrebat de Larry King, în timpul emisiunii "Larry King Live" difuzată de postul american CNN, dacă fumează canabis înainte de a urca pe scenă.

"Desigur... însă eu am un anumit nivel de toleranţă (faţă de canabis, n.r.) pe care mulţi nu îl au", a răspuns cântăreţul american.

Întrebat de Larry King dacă a fumat canabis în ziua acelui interviu, Willie Nelson a răspuns: "Da, bineînţeles".

Larry King, în vârstă de 76 de ani, s-a prefăcut indignat de această mărturisire şi a exclamat: "Deci ai canabis în organism chiar acum?".

"Da", a recunoscut Willie Nelson, întinzându-şi, în glumă, braţele către renumitul prezentator de televiziune: "Ai putea să mă arestezi chiar acum!".

Willie Nelson, născut pe 30 aprilie 1933, este un cântăreţ, compozitor, scriitor, poet, actor şi activist american, recompensat cu 10 premii Grammy. Aflat la o vârstă respectabilă, Willie Nelson continuă să susţină concerte şi să participe la evenimente în scopuri caritabile alături de alţi muzicieni renumiţi, precum Bob Dylan, Neil Young şi Dave Matthews. Considerat un adevărat star al muzicii country, Willie Nelson a abordat pe cele mai recente albume ale sale şi alte stiluri muzicale, precum reggae, blues, jazz şi folk.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici