Cântăreţul francez Johnny Hallyday, spitalizat din cauza oboselii

Cântăreţul Johnny Hallyday, în vârstă de 66 de ani, spitalizat încă de miercuri pentru un control de rutină cerut de asigurătorii săi, după ce starul francez a căzut pe un iaht, va rămâne internat încă patru zile, din cauza unei "stări de oboseală", a declarat producătorul său.

202 afișări
Imaginea articolului Cântăreţul francez Johnny Hallyday, spitalizat din cauza oboselii

Cântăreţul francez Johnny Hallyday, spitalizat din cauza oboselii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"În urma diferitelor teste medicale făcute de Johnny Hallyday la cererea asigurătorilor, toate rezultatele sunt bune şi satisfăcătoare", a declarat producătorul muzical Jean-Claude Camus.

"Cu toate acestea, medicii au considerat că el este destul de obosit, în urma căzăturii suferite pe iahtul său, în urmă cu opt zile, în sudul Franţei, şi din cauza turneului recent întreprins, şi au decis să îl ţină încă patru zile sub supraveghere, în spitalul american din Neuilly, din apropiere de Paris", a adăugat Jean-Claude Camus.

Johnny Hallyday ar fi trebuit să fie externat luni şi să plece în zilele viitoare spre Insula Saint-Barthélemy, unde cântăreţul francez deţine o reşedinţă de vacanţă.

Acest control medical a fost decis de asigurători "împotriva voinţei sale", potrivit prietenilor starului, după o cădere de pe un iaht, închiriat de Johnny Hallyday cu ocazia unei serii de concerte pe care le-a susţinut la Monaco, la sfârşitul lunii iulie. Pe 14 iulie, Johnny Hallyday susţinuse un concert la Paris, în faţa a peste 700.000 de spectatori, pe Champs-de-Mars, cu ocazia zilei naţionale a Franţei. În 24 iulie, cântăreţul a căzut pe scările iahtului din sudul Franţei, dislocându-şi parţial articulaţia şoldului. Cântăreţul a primit îngrijiri în aceeaşi zi în clinica din Mougins.

Asigurătorii turneului său au cerut ca solistul să facă un control medical complet, înainte de începerea celei de-a doua părţi a turneului său intitulat "Tour 66", din care au mai rămas de susţinut încă 50 de concerte.

De la debutul din luna mai al acestui turneu, anunţat ca fiind ultimul din carieră, Johnny Hallyday a susţinut 30 de concerte în Franţa, Belgia şi Elveţia.

Născut Jean-Philippe Smet, Hallyday este cel mai celebru cântăreţ de rock francez, cu 100 de milioane de albume vândute în cursul carierei sale de aproape 40 de ani. Specialiştii spun că el este cel care a introdus stilul rock în Franţa.

În 1983, Johnny Hallyday a suferit o intervenţie chirurgicală la şold, după accidentul din timpul turneului a cărui temă a fost inspirată de filmul "Mad Max".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici