Care este "cea mai fierbinte femeie" din toate timpurile. Ai fi votat-o? - FOTO

O vedetă a fost desemnată "cea mai fierbinte femeie" din toate timpurile, în urma unui sondaj la care au participat cititorii site-ului MensHealth.com.

1402 afișări
Imaginea articolului Care este "cea mai fierbinte femeie" din toate timpurile. Ai fi votat-o? - FOTO

Care este "cea mai fierbinte femeie" din toate timpurile. Ai fi votat-o?

În acest sondaj, actriţa americană a devansat o serie de "legende" din lumea filmului şi a muzicii, precum Raquel Welch, Marilyn Monroe, Madonna, Pamela Anderson şi Angelina Jolie, informează contactmusic.com.

Jennifer Aniston, în vârstă de 42 de ani, a declarat că, în opinia ei, actriţa franceză Brigitte Bardot şi activista feministă Gloria Steinem ar trebui să ocupe primele poziţii în topul celor mai sexy femei din toate timpurile.

Pe locul al doilea în sondajul realizat de editorii site-ului MensHealth.com s-a clasat actriţa Raquel Welch, iar podiumul a fost completat de legendara Marilyn Monroe, care a ocupat poziţia a treia.

Pe locurile următoare din Top10 s-au clasat cântăreţele americane Britney Spears şi Madonna, actriţa suedeză Ursula Andress, fotomodelul american Bettie Page, starleta canadiano-americană Pamela Anderson şi actriţele americane Jane Fonda şi Angelina Jolie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici