Carla Bruni a surclasat-o pe regina Elizabeth a II-a la un concurs de pălării

Carla Bruni-Sarkozy, soţia preşedintelui francez Nicolas Sarkozy, s-a clasat pe primul loc la concursul anual de pălării organizat în Marea Britanie, surclasând-o pe regina Elizabeth a II-a.

29 afișări
Imaginea articolului Carla Bruni a surclasat-o pe regina Elizabeth a II-a la un concurs de pălării

Carla Bruni şi regina Elizabeth a II-a (Imagine din arhivă; Mediafax Foto/AFP)

"Pălăriuţa Carlei Bruni, elegantă şi chic, este un exemplu al supremei simplităţi clasice de cel mai bun gust, o notă de stil care a atras atenţia mediilor din întreaga lume", a declarat Philip Wright, unul dintre membrii consorţiului Luton First, care reuneşte mai multe case de modă şi pălării de la Luton, localitate din apropierea Londrei.

Carla Bruni-Sarkozy a cucerit publicul britanic încă din martie 2008, când l-a însoţit pe soţul său într-o vizită oficială în Marea Britanie. Ea a purtat atunci o pălărioară în acelaşi stil retro, de culoare gri-cenuşiu.

Anul acesta, la celebrul concurs britanic de pălării, "Celebrity Hat Wearers/ Vedete care poartă pălării", soţia preşedintelui francez a reuşit să o devanseze pe regina Marii Britanii, precum şi pe Sophia, contesă de Wessex, şi pe Victoria Beckham, purtând o pălărioară, remarcabilă prin simplitate şi eleganţă.

În clasamentelul celebrităţilor de sex masculin, pe primul loc s-a situat actorul australian Hugh Jackman, care a purtat o pălărie de cowboy, în stilul celor pe care le-a folosit şi în filmul "Australia". Pe locul al doilea, în acelaşi clasament, s-a situat actorul Sean Connery, care i-a devansat pe colegii săi de breaslă, Daniel Day-Lewis şi Johnny Depp.

Fost manechin vedetă, Carla Bruni-Sarkozy este de asemenea cântăreaţă. Ea a scos deja trei albume, unde interpretează cântece ale căror texte le-a scris, iar de multe ori cântă şi la chitară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici