Carla Bruni revine la cariera de fotomodel: Soţia lui Sarkozy, noua imagine a casei Bulgari - FOTO

Fostă primă doamnă a Franţei, Carla Bruni, în vârstă de 45 de ani, revine, după mandatul de preşedinte al soţului ei, Nicolas Sarkozy, la viaţa de cântăreaţă şi fotomodel de talie internaţională, fiind protagonista celei mai noi campanii a casei de modă Bulgari.

5638 afișări
Imaginea articolului Carla Bruni revine la cariera de fotomodel: Soţia lui Sarkozy, noua imagine a casei Bulgari - FOTO

Carla Bruni (Imagine: Hepta)

Campania la bijuteriile Bulgari este primul contract major de modelling de la începerea mandatului de preşedinte al lui Sarkozy (2007-2012), scrie dailymail.co.uk.

Îmbrăcată elegant şi cu un chip radiant, Carla exprimă bucurie şi încredere în sine în fotografiile în care apare purtând felurite bijuterii distinse Bulgari, asortate cu ceasuri, genţi şi ochelari de soare.

Decorul ales pentru campanie este Roma, Carla fiind fotografiată fie în timpul shopping-ului în magazinul Bulgari Condotti, sau bând un espresso, fie luând parte la o petrecere sau eveniment monden pe unul dintre acoperişurile capitalei.

"Sunt foarte mândră şi foarte fericită pentru că am fost aleasă să reprezint imaginea Bulgari pentur Haute Joaillerie", a spus Bruni, care şi-a întrerupt cariera de modelling începută la 19 ani fie ca să se concentreze pe muzică, fie din cuaza mandatului de preşedinte al soţului ei.

"Într-un fel, această casă de bijuterii îmi este deja familiară. Mă simt conectată la istoria sa romantică şi la sufletul său italian care respiră viaţă şi bucurie şi sper sincer să o onorez", a adăugat

Recent, Carla Bruni a fost surprinsă de fotografi în timpul vacanţei pe o plajă din sudul Franţei, înainte să apară alături de soţul său, Nicolas Sarkozy, la un concert din cadrul festivalului de la Ramatuelle.

Fotografiile o înfăţişează pe Carla Bruni, în vârstă de 45 de ani, într-o formă de invidiat, fosta primă doamnă a Franţei purtând un costum de baie din două piese, de culoare albă, scrie dailymail.co.uk.

Aşezată pe malul stâncos al apei, cântăreaţa franceză poate fi văzută zâmbind şi vorbind cu prietena ei şi pregătindu-se de scufundare.

Mai târziu în aceeaşi zi, Bruni s-a întâlnit cu soţul ei, Nicolas Sarkozy, pentru a asista la concertul starului francez Julien Clerc, parte din festivalul de la Ramatuelle.

La eveniment, Carla a purtat o ţinută lejeră, fiind îmbrăcată în blugi şi o bluză de culoare violet, iar fostul preşedinte al Franţei a purtat un costum, cu o cămaşă albă, descheiată la baza gâtului.

Cel de-al patrulea album al Carlei Bruni a fost lansat la începutul acestui an, iar Carla a dezvăluit că a preferat să aştepte ca soţul ei să părăsească biroul prezidenţial înainte de a lansa acel disc.

Cântăreaţă şi fotomodel, Carla Bruni a debutat şi în cinema, cu un rol în filmul "Midnight in Paris", regizat de Woody Allen.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici