Distracţie înspăimântătoare: Parcul în care turiştii alunecă printr-un tunel înconjurat de rechini - FOTO

Un parc de distracţii din Bahamas le oferă turiştilor o experienţă unică şi terifiantă, cu ajutorul unui tobogan care coboară într-o piscină în care se află rechini.

4293 afișări
Imaginea articolului Distracţie înspăimântătoare: Parcul în care turiştii alunecă printr-un tunel înconjurat de rechini - FOTO

Distracţie înspăimântătoare: Parcul în care turiştii alunecă printr-un tunel înconjurat de rechini (Imagine: Hepta)

Toboganul se află în Insula Paradisului din Bahamas şi le oferă amatorilor de senzaţii tari posibilitatea să alunece prin apă înconjuraţi de rechini. După ce alunecă 20 de metri cu o viteză de 56 de kilometri pe oră, turiştii ajung sub apă, într-un tunel înconjurat de rechini.

Noua atracţie pentru turişti poartă numele de "Leap of Faith / Credinţă oarbă" şi este formată dintr-o replică a unui templu maya, pe care este montat toboganul.

Mark Gsellman, un oficial al complexului, spune că aceasta a fost construită pentru a le oferi turiştilor o experienţă extremă: "Nicio altă alunecare nu se compară cu aceasta".

Parcul de distracţii din Bahamas se întinde pe o suprafaţă de 57 de hectare, conţine peste 26 de milioane de litri de apă, 12 piscine, o lagună de 2 hectare şi numeroase plaje.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici