Cârţu: Narcis Iustin Ianău va câştiga concursul "Românii au talent"

Antrenorul echipei Steaua, Sorin Cârţu, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că a urmărit emisiunea de la Pro Tv, "Românii au talent", şi crede că Narcis Iustin Ianău va fi câştigătorul primei ediţii.

71 afișări
Imaginea articolului Cârţu: Narcis Iustin Ianău va câştiga concursul "Românii au talent"

Cârţu: Narcis Iustin Ianău va câştiga concursul "Românii au talent" (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"M-am mai uitat la «Românii au talent». Eu cred că o să câştige ăla micu cu vocea, cu sunete înalte. Sunt mulţi ca fotbalistul de la concurs, e important însă să ştii să şi alergi, nu numai să o opreşti", a spus Cârţu.

Pro TV va transmite luni, în a doua zi de Paşti, începând cu ora 20.30, în direct din Studiourile MediaPro din Buftea, marea finală a emisiunii-fenomen "Românii au talent".

Cei 12 fericiţi finalişti vor trece prin emoţii pe scena de la "Românii au talent", unde trebui să impresioneze cu numărul lor publicul, pentru a câştiga marele premiu în valoare de 120.000 de euro.

Narcis Iustin Ianău, trupa Ballance, soţii Luca, Ţuţu Adrian, Cristina şi Alina, grupul Akikai, Ştefan Florescu, Cosmin Agache, Rebeca Neacşcu, Valentin Dinu, Valentin Luca şi Medea vor păşi din nou pe scena de la "Românii au talent" în aplauzele tuturor şi vor încerca să demonstreze juriului şi telespectatorilor că merită premiul cel mare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici