Câştigătorul marelui premiu la jocul Loto 6/49 şi-a ridicat premiul

Câştigătorul marelui premiu de categoria I la jocul Loto 6/49, un tânăr din Craiova, şi-a ridicat premiul în valoare de 3.414.107,99 de lei, informează, vineri, Loteria Română.

133 afișări
Imaginea articolului Câştigătorul marelui premiu la jocul Loto 6/49 şi-a ridicat premiul

Câştigătorul marelui premiu la jocul Loto 6/49 şi-a ridicat premiul

Potrivit Loteriei Române, câştigătorul marelui premiu face parte dintr-un grup de cinci prieteni, care vor împărţi câştigul în mod egal.

"Biletul norocos a fost completat cu trei variante simple, valoarea biletului fiind de 18,1 lei. Numerele jucate au fost alese la întâmplare", se arată în comunicatul remis MEDIAFAX.

Potrivit Loteriei Române, câştigătorul este un tânăr din Craiova, căsătorit şi nu are copii. Acesta a decis să-şi păstreze anonimatul şi a precizat că a mai căştigat şi în anii trecuţi la Noroc şi Loto 6/49, însă câştigurile nu au fost atât de mari.

Câştigătorul a mai declarat, la ridicarea premiului, că atunci când a aflat că a câştigat marele premiu, "a încercat un sentiment de bucurie mai altfel decât celelalte".

Biletul câştigător, s-a jucat în judeţul Dolj, Craiova, câştigătorului revenindu-i suma de 3.414.107,99 de lei, aproximativ 885.746,01 de euro. Potrivit sursei citate, suma netă câştigată este de 2.561.200,99 de lei (852.407 euro).

Citeşte şi

Premiul de aproape un milion de euro, câştigat la Loto

Premiul la Loto 6/49 de duminică, 14 decembrie, a fost câştigat

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici