Câştigătorul marelui premiu la tragerea Loto 6/49 va veni marţi să ridice banii

Câştigătorul marelui premiu la tragerea Loto 6/49, în valoare de 6,2 milioane de euro, a sunat luni la sediul central al Loteriei Române din Bucureşti, anunţând că marţi va veni să ridice banii, a spus Dănuţ Diaconu, inspector la filiala Iaşi a Companiei Naţionale a Loteriei Române.

111 afișări
Imaginea articolului Câştigătorul marelui premiu la tragerea Loto 6/49 va veni marţi să ridice banii

Câştigătorul marelui premiu la tragerea Loto 6/49 va veni marţi să ridice banii (Imagine: Cristina Nichitus/Mediafax Foto)

Dănuţ Diaconu a declarat corespondentului MEDIAFAX că, fericitul câştigător al marelui premiu, a sunat în cursul zilei de luni la sediul central al Loteriei Române şi a anunţat că, marţi, se va prezenta pentru a intra în posesia banilor.

"Informaţia a ajuns la noi de la sediul central al Loteriei. Nu ştim despre cine e vorba, nici dacă e femeie sau bărbat, vom afla mâine. Câştigătorul a sunat şi a spus că mâine (marţi - n.r.) va fi acolo. Nu va pleca din sediu cu valiza plină cu bani, ci cu un cec", a spus Dănuţ Diaconu.

El a precizat că biletul câştigător a fost jucat la agenţia 22-042 din cartierul ieşean Păcurari.

"E o agenţie micuţă, dar situată între magazine şi are un vad foarte bun", a precizat Diaconu.

El a adăugat că angajata agenţiei din Păcurari a aflat de la jucătorii de Loto din zonă că biletul câştigător a fost completat la agenţia unde aceasta lucrează.

"Femeia venise la serviciu şi s-a trezit cu jucătorii din zonă în agenţie, care i-au spus că a câştigat cineva care a jucat acolo. S-a speriat puţin când oamenii îi ziceau «Doamnă, ştiţi că s-a câştigat la agenţia noastră?». A accesat imediat meniul de omologări, a constatat că într-adevăr aşa este, apoi a sunat la filială. Am vorbit cu ea şi i-am spus să se liniştească. Era emoţionată, pentru că şi vestea e trăsnet", a afirmat Dănuţ Diaconu.

El a adăugat că, se aşteaptă, ca în cursul acestei săptămâni, toţi clienţii agenţiei din Păcurari să joace măcar un bilet la Loto.

Biletul norocos la tragerea Loto 6/49 în urma căreia, duminică, a fost câştigat marele premiu de 6,2 milioane de euro a fost jucat la Iaşi la agenţia 22-042 şi a costat 20,5 lei, informa Loteria Română.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici