Cât cântăreşte acum Teo Trandafir: "Aş slăbi, dar nu mai ştiu de unde să dau jos"

Este surprinzător câte kilograme are acum vedeta. Teo Trandafir a recurs la o operaţie de micşorare a stomacului în urmă cu aproape patru ani, scrie ONE.

7526 afișări
Imaginea articolului Cât cântăreşte acum Teo Trandafir: "Aş slăbi, dar nu mai ştiu de unde să dau jos"

Cât cântăreşte acum Teo Trandafir: "Aş slăbi, dar nu mai ştiu de unde să dau jos"

“Aş mai slăbi, dar toată lumea zice că este prea mult şi atunci nici nu ştiu dacă mai este cazul să mă subţiez prea mult! Mie mi-ar plăcea să mai dau un pic jos, dar nici eu nu prea mai simt de pe unde! Ştii cum e, parcă m-am ţăcănit, zău îţi spun! Ştii că eu am două ţăcăneli, la ghete şi la kilograme, veşnic nu am suficiente ghete şi vesnic am prea multe kilograme! De aceea, acum, aş dori să fiu şi mai suplă. Dar, per total, e bine, chiar foarte bine”, a declarat Teo Trandafir, potrivit ONE.

“Am slăbit tot ce mă deranja, nu ştiu să spun sigur cât, căci nu m-am cântărit  în kilograme, medicii mă verifică! Cert este că am sub 70 de kilograme, ceea ce mi se pare uriaş, fantastic chiar faţă de câte aş fi putut avea”, a conchis prezentatoarea TV.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici