Implanturile mamare pot face minuni pentru stima de sine. În România, costă cu 50% mai puţin ca în restul ţărilor din UE

  • Costul unei operaţii de implant mamar variază între 3000 şi 7000 de euro
  • Nico Ferariu spune că implanturile au garanţii şi sunt rezistente şi în cazul unor posibile accidente
  • Ioana Grama şi-a făcut curaj şi s-a operat la sâni în urmă cu o săptămână
1913 afișări
Imaginea articolului Implanturile mamare pot face minuni pentru stima de sine. În România, costă cu 50% mai puţin ca în restul ţărilor din UE

Sursa FOTO: Instagram @ioanagrama

Pandemia a afectat chiar şi clinicile de chirurgie plastică. Multe paciente care aveau programări făcute înainte de pendemie au renunţat din cauza veniturilor financiare dar chiar şi aşa, trebuie să ştii, că încă există liste de aşteptare.

Unele clientele aleg implanturile mamare pentru a avea un bust mai voluminos, cum este şi cazul Antoniei care s-a operat la începutul acestui an. Antonia, care este admirată pentru frumuseţea ei, adună sute de mii de like-uri la pozele pe care le postează pe Instagram. O altă categorie sunt pacientele care se operează de nevoie.

Un exemplu este şi Simona Halep care şi-a micşorat sânii pentru a reuşi să facă performanţă în tenis. La operaţie estetică apelează şi femeile care au avut probleme medicale sau modificări ale sânilor după sarcină. Ioana Grama îţi spune că după naştere şi alăptat a avut nevoie de ajutorul specialiştilor.

”Era o diferenţă foarte vizibilă între ei, unul era mai mic şi unul era mai mare, Ayana a mâncat mai mult din cel care era oricum mai mare, m-am şi muls mai mult, adică am scos mai mult lapte de acolo şi  cumva s-a alungit, deci era o diferenţă enormă. Se vedea şi prin haine că un sân e mai jos şi unu e mai sus, dar nu, nu mai, eram super complexată”, a declarat Ioana Grama, influencer.

”Pacientele care au un sân cvasi normal preferă o proteză anatomică şi dintr-un total al pacientelor acestea sunt undeva la două treimi, cealaltă tremie cele care au polul superior golit sau un sân aproape deloc prefer o proteză aproape rotundă. Intervenţile chirurgicale se supun regulilor de piaţă liberă. ,De aceea fiecare clinică, sau fiecare chirurg îşi stabileşte clar preţul în funcţie de ce experienţă are. Producătorii mari de proteze au preţurile destul de stabilite nu doar la noi în ţară ci şi la nivel mondial. Un produs care a demonstrat că este safe, că are garanţie, că este un produs fezabil întotdeauna va avea probabil un cost mai ridicat. Oricum la noi în ţară preţurile pentru intervenţiile estetice sunt undeva la 50% din preţurile din UE.”, a declarat Nico Ferariu, medic specialist în chirurgie plastică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici