Cât de mult A SLĂBIT Miley Cyrus. Cum ARATĂ acum vedeta din "Hannah Montana" - FOTO

Miley Cyrus este într-o formă fizică de invidiat după anunţul logodnei cu actorul australian Liam Hemsworth. Vedeta din "Hannah Montana" a fost surprinsă în West Hollywood, după o şedinţă de pilates.

13915 afișări
Imaginea articolului Cât de mult A SLĂBIT Miley Cyrus. Cum ARATĂ acum vedeta din "Hannah Montana" - FOTO

Miley Cyrus(Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Miley Cyrus era îmbrăcată într-un tricou ce nu-i acoperea buricul, motiv pentru care silueta de invidiat a actriţei şi cântăreţei a fost cât se poate de vizibilă.

Starul din "Hannah Montana" părăsea Windsor Pilates din West Hollywood în momentul în care a fost fotografiată, informează dailymail.co.uk.

Miley Cyrus s-a logodit de curând cu actorul australian Liam Hemsworth. Protagonista serialului "Hannah Montana" a fost cerută în căsătorie de Hemsworth pe 31 mai, acesta oferindu-i logodnicei sale un inel cu un diamant de 3,5 carate.

"Sunt foarte fericită că m-am logodit şi abia aştept să am o viaţă lungă şi fericită alături de Liam", a declarat după logodnă Miley Cyrus pentru revista People, potrivit contactmusic.com.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici