Cât de repede poţi rămâne fără telefonul mobil - VIDEO

Un hoţ de telefoane mobile a fost surprins "operând" în metrou. El a fost filmat de către un călător care l-a considerat suspect, presupunerea dovedindu-se corectă în cele din urmă.

3747 afișări
Imaginea articolului Cât de repede poţi rămâne fără telefonul mobil - VIDEO

Cât de repede poţi rămâne fără telefonul mobil

Hoţul a fost filmat într-un metrou din Budapesta, informează dailymail.co.uk.

El părea să se comporte obişnuit, până în momentul în care conductorul se pregătea să închidă uşile metroului, iar el a fugit cu smartphone-ul unei călătoare.

Hoţul a fost prins rapid de către Poliţie datorită clipului filmat de către călător. El a fost arestat în Budapesta pe 27 octombrie şi a fost identificat drept B. Tibor. Se presupune că este autorul a numeroase alte furturi.

Hoţii de telefoane mobile s-au înmulţit în marile oraşe ale lumii, relatează Daily Mail, iar multe dintre furturi au loc în mijloacele de transport în comun.

În Districtul Columbia din America, furturile de telefoane mobile reprezintă 60-70% dintre cazurile de furturi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici