Cătălin Botezatu a părăsit competiţia "Dansez pentru tine"

Cătălin Botezatu şi partenera lui, Liuba, au părăsit, vineri seară, competiţia "Dansez pentru tine", emisiunea de la Pro Tv fiind lider de audienţă pe tot parcursul său, informează postul de televiziune.

429 afișări
Imaginea articolului Cătălin Botezatu a părăsit competiţia "Dansez pentru tine"

Cătălin Botezatu a părăsit competiţia "Dansez pentru tine" (Imagine: dansezpentrutine.protv.ro)

Vineri seara, la "Dansez pentru tine", la Pro Tv, dansurile ţigăneşti explozive şi musicalurile complexe au adus ce au visat concurenţii încă de la prima ediţie: o "avalanşă" de aplauze, dar şi de note de 10.

Punctul culminant al serii a fost duelul între două perechi considerate până acum favorite în competiţia "Dansez pentru tine", datorită voturilor multe pe care le-au primit în duelurile precedente.

Cătălin Botezatu şi Liuba, pe de o parte, şi Iuliana Luciu şi Grigore, de cealaltă parte, şi-au dat mâna într-un duel comun, în urma căruia una dintre perechi a primit verdictul voturilor publicului. Aproape 40.000 de voturi a fost bilanţul săptămânii de duel, iar rezultatul a fost extrem de strâns şi a demonstrat cât de iubite au fost ambele perechi supuse confruntării.

Cu peste 19.000 de voturi, Iuliana Luciu şi Grigore au primit din partea telespectatorilor şansa de a merge în semifinala celui de-al nouălea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", care va avea loc vinerea viitoare, la Pro Tv.

Apreciaţi şi aplaudaţi atât de juriu, cât şi de public, Cătălin Botezatu şi Liuba au primit vestea că cele peste 17.000 de voturi primite au fost insuficiente pentru a merge mai departe şi i-au eliminat din cursa pentru marele premiu al emisiunii.

Cu un musical spectaculos în care Cătălin "a îmbătrânit" pentru a intra în rolul lui Don Quijote şi cu un dans ţigănesc în care şi-au pus pe ring tot sufletul, Cătălin Botezatu şi Liuba au primit din partea juriului aproape numai note de 10, iar din partea publicului minute în şir de aplauze. Cu ochii în lacrimi, dar cu fruntea sus, Cătălin şi Liuba au părăsit competiţia cu speranţa că visul Liubei şi al familiei ei nu se va opri aici.

După peste două luni de antrenamente în care şi-a abandonat aproape toate proiectele personale şi profesionale şi în care a trecut prin accidentări grave, perfuzii, oboseală cronică, dureri de oase şi presiune psihică, designerul Cătălin Botezatu a ieşit din platou în rafale de aplauze.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici