Catedrala Sf. Ştefan din centrul Vienei, EVACUATĂ în ziua celebrării sfântului, în urma unei ameninţări cu bombă

Catedrala Stephansdom (Sfântul Ştefan) din centrul Vienei a fost evacuată joi în urma unei ameninţări cu bombă, care s-a dovedit ulterior falsă, a declarat o reprezentantă a Poliţiei austriece, informează agenţia de ştiri Reuters.

1348 afișări
Imaginea articolului Catedrala Sf. Ştefan din centrul Vienei, EVACUATĂ în ziua celebrării sfântului, în urma unei ameninţări cu bombă

Catedrala Sf. Ştefan din centrul Vienei, EVACUATĂ în ziua celebrării sfântului, în urma unei ameninţări cu bombă

Reprezentanta poliţiei a precizat că momentan nu există mai multe informaţii de comunicat în legătură cu acest incident.

După câteva zeci de minute, Poliţia din Viena a anunţat pe Twitter că nu s-a găsit nimic suspect în lăcaşul de cult, evacuat după primirea unui apel telefonic.

Poliţia a mai precizat că zona a fost redeschisă publicului şi a fost iniţiată o anchetă ce îl vizează pe cel care a lansat alarma falsă.

Sfântul Ştefan diaconul, primul primul martir creştin, a fost sărbătorit de creştinii romano-catolici şi protestanţi pe 26 decembrie, iar de cei ortodocşi şi greco-catolici pe 27 decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici