Catherine Zeta-Jones va fi regina Cleopatra (Video)

Actriţa galeză Catherine Zeta-Jones, câştigătoare a unui premiu Oscar, pentru rolul Velma Kelly din musicalul "Chicago", urmează să apară într-un alt musical, "Cleo", ce va fi regizat de Steven Soderbergh.

256 afișări
Imaginea articolului Catherine Zeta-Jones va fi regina Cleopatra (Video)

Catherine Zeta-Jones va fi regina Cleopatra (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Hugh Jackman negociază în prezent pentru rolul principal masculin din această adaptare a poveştii despre Cleopatra, Marc Antoniu şi Cezar, a cărei acţiune va fi plasată în anii 1920.

Cel mai celebru film despre viaţa reginei egiptene este "Cleopatra" (1963), de Joseph Mankiewicz, cu Elizabeth Taylor, Rex Harrison şi Richard Burton în rolurile principale.

Lungmetrajul a avut un buget extrem de mare şi a fost considerat un fiasco. Cu toate acestea, a fost recompensat cu patru premii Oscar.

În prezent, Steven Soderbergh lucrează la filmul biografic "Liberace", cu Michael Douglas, soţul lui Catherine Zeta-Jones, în rolul principal.

"Cleo" va fi prima experienţă a lui Soderbergh în domeniul musicalurilor.

Cel mai recent film al actriţei Catherine Zeta-Jones este comedia romantică "The Rebound", care va fi lansată în luna ianuarie.

De cealaltă parte, Hugh Jackman va putea fi văzut în cinematografe începând cu luna viitoare, în filmul "Australia", alături de Nicole Kidman.

"Cleopatra" (1963), de Joseph Mankiewicz

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici