"Cavalerul Negru", marele câştigător la People's Choice Awards

"Cavalerul Negru" a fost marele câştigător la People's Choice Awards, printre cele cinci trofee obţinute numărându-se cele la categoriile "cel mai bun film" şi "cea mai bună pereche de actori de pe marele ecran", formată din Christian Bale şi regretatul Heath Ledger.

53 afișări
Imaginea articolului "Cavalerul Negru", marele câştigător la People's Choice Awards

"Cavalerul Negru", marele câştigător la People's Choice Awards

"Cavalerul Negru", lungmetrajul cu cel mai mare succes de casă al anului 2008, care a obţinut încasări de aproape un miliard de dolari pe plan mondial, a mai fost premiat la categoriile "cel mai bun film de acţiune", "cel mai bun super-erou" (Christian Bale, în rolul lui Batman) şi "cea mai bună distribuţie".

Cântăreaţa de muzică country Carrie Underwood, care a devenit celebră după participarea la emisiunea-concurs "American Idol", a câştigat, de asemenea, trei premii People's Choice, pentru "cea mai bună interpretă", "cel mai bun cântec country" ("Last Name") şi "cea mai bună vedetă cu vârsta sub 35 de ani".

Adam Sandler a fost desemnat "cel mai amuzant actor", Reese Witherspoon a primit trofeul pentru "cea mai simpatizată actriţă de film", iar Kate Hudson a primit premiul pentru
"cel mai bun rol principal feminin", în timpul acestei gale care acordă distincţii la peste 40 de categorii din domeniul cinematografiei, televiziunii, muzicii şi divertismentului.

Sandler, Whiterspoon şi Hudson au declarat la unison în timpul galei că premiile People's Choice reprezintă ceva foarte special pentru ei, deoarece ele sunt acordate în urma votului exclusiv al fanilor

"The Secret Life of Bees" a fost desemnat "cel mai bun film dramatic", dar şi "filmul independent preferat al anului", în timp ce producţia animată "Wall-E" este câştigătoarea categoriei "cel mai bun film pentru întreaga familie".

În domeniul producţiilor de televiziune, serialul "House" a fost desemnat "cea mai bună producţie dramatică", în timp ce "Doi bărbaţi şi jumătate" a primit premiul pentru "cea mai bună producţie de comedie".

Hugh Laurie, starul serialului "House", a fost premiat la categoria "actorul de televiziune preferat", iar Christina Applegate a câştigat titlul de "actriţa de televiziune preferată", pentru rolul din serialul "Samantha Who?".

Totodată, Ellen DeGeneres a fost numită "cea mai bună moderatoare de talk-show-uri", iar "Dancing With the Stars" - varianta americană a emisiunii "Dansez pentru tine" - a câştigat premiul pentru "cea mai bună emisiune concurs/reality show".

Gala People's Choice Awards, care a avut loc miercuri seară, aflată la cea de-a 35-a ediţie, reprezintă un barometru important ce măsoară simpatia publicului pentru starurile de la Hollywood.

Evenimentul marchează un punct de referinţă în sezonul premiilor anuale, care culminează cu gala premiilor Oscar, ce va avea loc anul acesta pe 22 februarie.

Gala People's Choice Awards se bucură, totodată, de o atmosferă mai relaxată comparativ cu ceremonia de decernare a premiilor Emmy sau cea a premiilor Oscar, unde ţinuta de gală este obligatorie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici