Caz dramatic în Sydney: O femeie a murit la după ce a căzut de pe o stâncă celebră ca loc de selfie

O femeie şi-a pierdut viaţa după ce a căzut în ocean de pe o stâncă celebră ca loc de selfie la Diamond Bay în Vaucluse, în apropiere de Sydney, arată The Guardian.

724 afișări
Imaginea articolului Caz dramatic în Sydney: O femeie a murit la după ce a căzut de pe o stâncă celebră ca loc de selfie

Caz dramatic în Sydney: O femeie a murit la după ce a căzut de pe o stâncă celebră ca loc de selfie

Martorii spun că victima ar fi făcut fotografii în momentul în care a alunecat şi a căzut de la o înălţime de 30 de metri pe stâncile de la malul oceanului.

Femeia, în vârstă de 27 de ani se pare că locuia în Sydney. A fost tratată de trecători după cădere. A încetat din viaţă zădărnicind eforturile operaţiunii de salvare la care au participat poliţişti şi medici cu ajutorul unui elicopter şi al unor echipaje pe apă.

Diamond Bay a ajuns un loc cunoscut pentru amatorii de instantanee selfie, mulţi vizitatori sărind gardul de protecţie pentru a face poze pe marginea stâncii. Consiliul local din Waverly a adoptat în iunie o hotărâre prin care încerca să pună capăt acţiunilor necugetate ale celor care caută senzaţii tari şi îşi riscă viaţa pentru un selfie.

Taguri:
selfie,
moarte,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici