Cazul studentei ucise cu brutalitate, care a şocat New York-ul. Un adolescent de 13 ani a fost arestat

Un adolescent de 13 ani din Statele Unite, suspect de crimă, a fost arestat după uciderea brutală a unei tinere care a şocat înteaga comunitate studenţească. din New York. Acesta a mărturisit poliţiştilor fapte cutremurătoare din noaptea crimei, potrivit CNN.

2599 afișări
Imaginea articolului Cazul studentei ucise cu brutalitate, care a şocat New York-ul. Un adolescent de 13 ani a fost arestat

Sursa: Facebook

Băiatul a fost arestat în cazul Tessei Rane Majors, tânăra de 18 ani ucisă lângă Facultatea Barnard, în New York. Asupra lui a fost găsit un cuţit, iar acesta a recunoscut că a fost implicat în jaful şi crima care s-au petrecut miercuri.

Suspectul a menţionat, de asemenea, numele altor doi posibili suspecţi, dintre care unul are numai 14 ani. A povestit cum doi prieteni ai săi au imobilizat-o şi jefuit-o pe Majors, înainte ca unul dintre aceştia să o înjunghie cu un cuţit, conform CNN.

Se pare că cei trei hoţi urmăreau iniţial un bărbat, dar şi-au schimbat ţinta când fata le-a ieşit în cale. Ar fi strangulat-o şi jefuit-o, după care unul dintre atacatori ar fi spintecat-o înainte să fugă.

Crima a îngrozit studenţii şi personaluldin campusul din Manhattan pe care Universitatea Barnard îl împarte cu Universitatea Columbia şi nu numai. „Am pierdut o tânără femeie deosebită, foarte talentată şi extrem de iubită”, a transmis familia victimei. „Tess aducea lumină în această lume, la fel ca în inimile noastre care nu vor mai fi niciodată la fel.”

Procurorii propun sancţiuni severe pentru adolescentul de 13 ani şi rămâne de văzut dacă pedepsele vor fi specifice minorilor sau dacă băiatul va fi judecat ca adult. Suspectul a fost observat de poliţie joi, în holul unei clădiri din cartierul Manhattan. Hainele lui se potriveau cu descrierea criminalului căutat, aşa că a fost reţinut.

Majors, în vârstă de 18 ani, se plimba miercuri seară în apropierea campusului studenţesc, când ar fi fost atacată de trei agresori. Un martor care a dat declaraţii pentru Poliţia din New York, a spus că victima a fost atacată în parc, de patru sau cinci bărbaţi.

După incident, fata s-ar fi prăbuşit pe scări până la nivelul străzii, acolo unde un ofiţer de pază a sunat la numărul de urgenţă 911. Când a fost găsită, Majors nu avea asupra ei telefonul mobil, nici poşeta sau portofelul. Victima nu a supravieţuit atacului şi a murit la spital.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici