Ce afaceri poţi porni cu doar 500 de lei, stând comod la tine acasă

Deşi pare o utopie, chiar există afaceri pe care le poţi porni cu mai puţin de 500 de lei, chiar stând relaxat la tine acasă.

2847 afișări
Imaginea articolului Ce afaceri poţi porni cu doar 500 de lei, stând comod la tine acasă

Ce afaceri poţi porni cu doar 500 de lei, stând comod la tine acasă

Cea mai simplă variantă este să începi un blog, dacă te pricepi la un anumit subiect, şi astfel să le spui şi alora ceea ce tu deja stăpâneşti. Banii pot veni din vânzarea spaţiului de reclamă sau devenind afiliatul unor site-uri de comerţ online.

Sunt numeroase teme gratuite pentru bloguri, iar cunoştinţele necesare pentru a instala programele necesare sunt uşor de deprins. 

Costurile sunt mici: poţi achiziţiona un domeniu .com pentru 10 dolari pe an, iar temele premium costă între 15 şi 100 de dolari. 

Citeşte continuarea articolului pe Business Magazine

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici