Ce animal trebuie să EVIŢI atunci când eşti la menstruaţie

Multe animale simt când ceva este în neregulă cu stăpânii lor şi, de asemenea, pot detecta cu uşurinţă când femeile sunt în perioada menstruală, potrivit ONE.

3315 afișări
Imaginea articolului Ce animal trebuie să EVIŢI atunci când eşti la menstruaţie

Ce animal trebuie să EVIŢI atunci când eşti la menstruaţie

Se pare că, atât câinii, cât şi pisicile sunt capabile să detecteze menstuaţia în urma mirosului şi nivelului hormonal.  De asemenea, potrivit lui Mikel Delgado, care se ocupă de comportamentul pisicilor „există şi alte modalităţi prin care animalele noastre îşi dau seama că ceva se întâmplă cu noi, precum vocea”.  De altfel, câinii pot detecta şi alte condiţii de sănătate precum migrene, infecţii urinare sau chiar diferite tipuri de cancer, scrie ONE.

Cu toate astea, există un singur animal de companie pe care trebuie să-l eviţi în acea perioadă a lunii. Iguanele. Potrivit teenvogue.com, medicul veterinar Beth Breitweiser, a declarat pentru Broadly că igoanele, în special masculii, şi-au atacat stăpânele când se aflau la menstruaţie. „Unii masculi devin agresivi, mai ales dacă te afli la nivelul ochilor”.

De asemenea, medicul a explicat că mirosul uman al menstruaţiei este similar celui din perioada împerecherii al femelelor igoane.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici