Infidelitatea şi-a schimbat definiţia. 6 semne că partenerul te înşală pe Facebook

Infidelitatea şi-a schimbat radical definiţia astăzi. Sexologul Gabriela Marin consideră că aceasta se manifestă şi fără contact fizic, pur şi simplu prin apropierea în mediul online.

1026 afișări
Imaginea articolului Infidelitatea şi-a schimbat definiţia. 6 semne că partenerul te înşală pe Facebook

Infidelitatea şi-a schimbat definiţia. 6 semne că partenerul te înşală pe Facebook

"În zilele noastre, când ne petrecem din ce în ce mai mult timp în mediul online, orice aspect al vieţii noastre cotidiene îşi găseşte un corespondent în lumea digitală. Flirturile se fac în social media sau chat-rooms, sexualitatea se explorează cu ajutorul webcamului sau al pornografiei, iar aplicaţii precum Tinder sunt create special pentru a găsi persoane disponibile.

Dincolo de aceste aspecte, în lumea modernă, infidelitatea îmbracă mult mai multe forme: de la aventuri reale în afara relaţiei până la aventuri virtuale şi ascunderea unui cont bancar. Într-o accepţiune comună, infidelitatea sexuală este ascunderea faţă de partener a unor secrete de natură sexuală care pot pune în pericol relaţia", declară sexologul Gabriela Marin.

Citeşte pe csid.ro cele 6 semne care îţi arată că partenerul te înşală pe Facebook

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici