Ce au cerut membrii trupei BZN pentru concertul din România. Printre preferinţe, mâncare tradiţională românească

Membrii trupei olandeze BZN, care vor susţine un al şaselea concert în România, la Sala Palatului din Capitală, joi, de la ora 20.00, au cerut organizatorilor să le fie servite sucuri naturale şi mâncare tradiţională românească.

2295 afișări
Imaginea articolului Ce au cerut membrii trupei BZN pentru concertul din România. Printre preferinţe, mâncare tradiţională românească

Ce au cerut membrii trupei BZN pentru concertul din România. Printre preferinţe, mâncare tradiţională românească (Imagine: Alexandru Hojda/ Mediafax Foto)

Anny Schilder şi Jan Keizer vor degusta pe parcursul şederii în România mâncăruri tradiţionale, în special din carne de vită, pentru că la ultima lor vizită, în octombrie, la Bucureşti, au apreciat foarte mult preparatele româneşti, dar mai ales deliciosul borş de văcuţă. Dintre băuturi nu vor lipsi ceaiul, cafeaua, apa plată şi minerală şi sucurile naturale, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Cel de-al şaselea concert BZN în România va avea loc joi, în seara de Moş Nicolae, artiştii promiţând o reprezentaţie plină de magie şi romantism, din care nu vor lipsi piesele "Gingle Bells", "I'm Dreaming of a White Christmas" şi "Let it Snow". Nu vor lipsi din repertoriu nici piesele care le-au adus celebritatea - "Blue Eyes, Blue Eeyes" şi "Dance Dance".

Biletele pentru concertul de joi sunt puse în vânzare la magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center, Sala Palatului, magazinele Flanco, librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Diverta, Muzica, Palatul Naţional al Copiilor, magazinele Vodafone, Germanos, magazinele Domo, oficiile Poştei Române semnalizate cu bilete.ro.

Preţurile biletelor rămase pornesc de la 100 de lei şi ajung până la 300 de lei.

BZN este prescurtarea folosită de trupa olandeză Band Zonder Naam, care semnifică "trupa fără nume". Artiştii şi-au început cariera în anii '60, genul promovat de aceştia fiind pop-rock, cu influenţe britanice. În prezent, vocalii formaţiei sunt Annie Schilder şi Jan Keiser.

BZN se laudă cu o carieră de peste 40 de ani, 40 de albume vândute în milioane de copii şi un număr impresionant de turnee în toată lumea. Numele lor a stat mult timp în topurile muzicale alături de Beatles, ABBA şi The Rolling Stones.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici