Trupa britanică Mungo Jerry aduce "In the Summer Time", în mijlocul iernii, la Bucureşti - VIDEO

Trupa rock britanică Mungo Jerry, celebră pentru hitul "In the Summer Time", va concerta în premieră în România pe 25 ianuarie, în Hard Rock Cafe din Bucureşti, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

178 afișări
Imaginea articolului Trupa britanică Mungo Jerry aduce "In the Summer Time", în mijlocul iernii, la Bucureşti - VIDEO

Trupa britanică Mungo Jerry aduce "In the Summer Time", în mijlocul iernii, la Bucureşti (Imagine: captura video)

Lansat în 1970, de trupa britanică de rock Mungo Jerry, hitul "In The Summer Time" s-a vândut în peste 6 milioane de exemplare în primele şase luni de la apariţia pe piaţă, iar până în prezent a înregistrat peste 30 de milioane de unităţi vândute, devenind astfel cel mai ascultat cântec estival al tuturor timpurilor.

În decursul vremii, trupa Mungo Jerry - care îmbină sonorităţile rock, pop, blues, boogie şi skiffle într-un melanj versatil şi cuceritor - a urcat pe aceeaşi scenă cu Jimi Hendrix, Elton John, Rod Stewart & The Faces, Genesis, Status Quo, Canned Heat şi Free.

Britanicii vor cânta în premieră în România pe 25 ianuarie, într-un concert găzduit de Hard Rock Cafe. Artiştii vor interpreta piese celebre precum "Lady Rose", "Baby Jump", "Wild Love", "You Don't Have To Be In The Army To Fight A War", "Hello, Nadine", "Feels Like I'm In Love", "Let's Get Started", "Forgotten Land", "Open Up", "Got A Job", "Put A Little Love In Yout Letter" şi "Long Legged Woman Dressed In Black".

Pentru concertul susţinut de Mungo Jerry, organizatorii au pus în vânzare bilete la trei categorii de preţuri: 400 de lei - categoria VIP (întâlnire şi fotografie cu solistul, afiş şi un CD cu autograf), 130 de lei (loc la masă) - categoria 1, 80 de lei - categoria 2, fără loc, în faţa scenei. Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet, fiecare persoană este rugată să aibă propriul aparat foto.

Biletele se găsesc în toată reţeaua Biletoo. Punctele de vânzare se află la Unirea Shopping Center, librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi în Hard Rock Cafe, precum şi online, pe www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici