Ce efecte a avut filmul „Fifty Shades Darker” asupra femeilor

Când romanul „Fifty Shades of Grey” a fost lansat în 2011, cartea a produs senzaţie la nivel mondial. Un studiu realizat în 2012 a arătat că vânzările de jucării pentru adulţi au crescut cu 400% în Marea Britanie imediat după debutul operei.

30487 afișări
Imaginea articolului Ce efecte a avut filmul „Fifty Shades Darker” asupra femeilor

Ce efecte a avut filmul „Fifty Shades Darker” asupra femeilor (Imagine: Hepta/ Arhiva Foto Mediafax)

Acum se pare că lansarea filmului „Fifty Shades Darker” a inspirat femeile din întreaga lume să îşi înşele partenerii de viaţă, potrivit Go4it.

Mai mult decât atât, traficul pe site a explodat pe 11 februarie, a doua zi după debutul filmului. Totodată, 85% dintre cele 150 de femei care au participat la un sondaj realizat de site au declarat că „Fifty Shades Darker” le-a făcut să realizeze cât de neîmplinite sunt pe plan sexual şi că filmul le-a făcut să se gândească la posibilitatea unei aventuri extraconjugale.

În concluzie, dacă partenera ta de viaţă a văzut filmul ai face bine să depui mai mult efort în dormitor, deoarece e foarte posibil ca „Fifty Shades Darker” să-i fi deschis noi orizonturi. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici