Ce face Robert Pattinson atunci când se simte singur

Actorul britanic Robert Pattinson, interpretul vampirului Edward Cullen din franciza "Twilight", a declarat într-un interviu recent că îşi "bombardează" prietenii cu apeluri telefonice, deoarece îşi doreşte foarte mult să iasă în oraş în zilele când nu filmează.

425 afișări
Imaginea articolului Ce face Robert Pattinson atunci când se simte singur

Ce face Robert Pattinson atunci când se simte singur (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul britanic a spus că îşi petrece singur cea mai mare parte a timpul liber, deoarece nu are cu cine să iasă în oraş în zilele când nu lucrează, informează contactmusic.com.

Starul britanic în vârstă de 24 de ani - despre care se spune că ar avea o relaţie cu Kristen Stewart, colega lui din filmele din seria "Amurg/ Twilight" -, a spus că îşi sună adeseori prietenii şi îi imploră să îl ia cu ei în oraş, deoarece el primeşte foarte rar astfel de invitaţii, din cauza carierei sale care îi consumă aproape tot timpul.

"Mi-am dat seama în urmă cu câteva zile că nimeni nu mă sună niciodată. Nimeni nu-mi cere niciodată să ies în oraş să ne vedem. Atunci când nu lucrez, sunt unul dintre acei oameni care îşi sună toţi prietenii din agendă şi le spune: «Salut, ce mai faci? Ai planuri pentru diseară? Pot să vin cu tine?». De cele mai multe ori rămân singur în camera mea de hotel şi mă îmbăt. E oribil", a declarat Robert Pattinson.

Robert Pattinson va putea fi văzut în curând pe marile ecrane din România în lungmetrajul "Apă pentru elefanţi/ Water For Elephants".

Primele trei lungmetraje din franciza de succes "Twilight" - "Amurg", de Catherine Hardwicke, "Saga Amurg: Lună Nouă", în regia lui Chris Weitz, şi "Saga Amurg: Eclipsa", de David Slade - au obţinut împreună încasări de 1,8 miliarde de dolari.

Al patrulea film din franciză se intitulează "Saga Amurg: Zori de Zi/ Twilight: Breaking Dawn". Producătorii americani au decis să lanseze acest film în două părţi, iar "Saga Amurg: Zori de Zi-Partea I" va fi lansată pe marile ecrane pe 18 noiembrie. Cea de-a doua parte va fi lansată în Statele Unite pe 16 noiembrie 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici