Ce l-a salvat de la moarte pe un bărbat care făcea bungee jumping. Momentul terifiant în care s-a rupt coarda | VIDEO

Un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din Polonia, a fost la un pas de moarte, după ce coarda de bungee jumping, care trebuia să-i susţină greutatea, s-a rupt. Din fericire, el a fost salvat de o perna gonflabilă aşezeată în apropiere, pentru situaţii de urgenţă.

5967 afișări
Imaginea articolului Ce l-a salvat de la moarte pe un bărbat care făcea bungee jumping. Momentul terifiant în care s-a rupt coarda | VIDEO

Ce l-a salvat de la moarte pe un bărbat care făcea bungee jumping/ Momentul de infarct în care s-a rupt coarda | VIDEO

Bărbatul a sărit de la altitudinea de 100 de metri, de pe o macara cu o platformă concepută special pentru bungee jumping. În urma saltului în gol, el a scăpat cu viaţă, dar a suferit leziuni la coloană, scrie Metro.

În înregistrările video, martorii la incident pot fi auziţi ţipând înainte ca omul să cadă pe perna gonflabilă.

Compania de bungee jumping, care activează de 19 ani în acel parc de distracţii, a transmis într-un comunicat de presă că regretă teribilul accident, acesta fiind primul în toţi anii de activitate.

Poliţia a demarat o anchetă în urma căreia s-a constatat că funia elastică era slăbită, iar bărbatul care a căzut se afla într-o stare avansată de ebrietate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici