Ce nu te omoară te întăreşte. Vezi aici care sunt cuplurile care au rezistat sau nu unor scandaluri - GALERIE FOTO

Diverse scandaluri intens mediatizate au afectat mai multe cupluri din lumea mondenă internaţională de-a lungul timpului printre care se numără Sandra Bullock şi Jesse James, Tiger Woods şi Elin Nordegren, Jude Law şi Sienna Miller sau Elizabeth Hurley şi Hugh Grant.

354 afișări
Imaginea articolului Ce nu te omoară te întăreşte. Vezi aici care sunt cuplurile care au rezistat sau nu unor scandaluri - GALERIE FOTO

Jesse James şi Sandra Bullock (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Astăzi, Jesse James, soţul actriţei Sandra Bullock, acuzat de o revistă americană de infidelitate, a negat aceste informaţii într-un comunicat remis revistei People, cerându-i, totodată, scuze soţiei sale pentru neplăcerile cauzate.

"Majoritatea acuzaţiilor care mi se aduc în presă sunt false şi nefondate. Nu voi mai face niciun alt comentariu public despre această chestiune privată", a declarat Jesse Jame

Revista People, specializată în informaţii despre viaţa starurilor de la Hollywood, a anunţat deja că Sandra Bullock şi Jesse James nu mai locuiesc sub acelaşi acoperiş , actriţa americană părăsind domiciliul conjugal din California în urmă cu câteva zile.

Vor reuşi oare Jesse James şi Sandra Bullock să treacă peste acest scandal?

Jucătorul american de golf Tiger Woods, care îşi întrerupt cariera după dezvăluirile privind mai multe relaţii extraconjugale ale sale, a anunţat marţi că va reveni în competiţie cu ocazia Mastersului de la Augusta, programat în luna aprilie.

Tiger Woods a menţionat, de asemenea, că timp de două luni a făcut terapie la un centru specializat şi că îşi continuă tratamentul, dar că acum se simte pregătit să revină în competiţie. "Totuşi, chiar dacă voi reveni în competiţie, am încă multe de făcut pentru a-mi rezolva problemele din viaţa privată", a mai spus jucătorul american de golf.

Sportivul miliardar s-a aflat în mijlocul unui imens scandal mediatic, după ce, în luna noiembrie a anului trecut, au apărut informaţii privind relaţiile sale extraconjugale cu chelneriţe şi actriţe de filme porno. Woods a recunoscut public în luna decembrie că i-a fost infidel soţiei.

Tiger Woods este căsătorit de cinci ani cu fostul model suedez Elin Nordegren şi este tatăl a doi copii, Sam Alexis şi Charlie Axel.

Vor reuşi cei doi să treacă peste acest scandal? Potrivit revistei People, Elin Nordegren speră să reuşească să-şi salveze căsnicia pentru că nu vrea ca cei doi copii pe care îi are cu Woods să crească fără tată.

În 1995, Elizabeth Hurley l-a iertat pe Hugh Grant, după ce acesta a fost prins în timp ce se afla într-o maşină cu o prostituată de la Hollywood, Divine Brown. Ulterior, Grant a recunoscut în emisiunea "The Tonight Show" moderată de Jay Leno, că a "făcut un lucru rău".

A rezistat relaţia amoroasă dintre cei doi? Elizabeth Hurley şi Hugh Grant s-au despărţit în 1998, după o relaţie de 13 ani. Cei doi au rămas prieteni, Grant fiind naşul lui Damian, fiul actriţei Elizabeth Hurley.

În 2005, actorul Jude Law a avut o aventură cu bona copiilor lui, Daisy Wright. Actorul şi-a cerut scuze public logodnicei sale de atunci, actriţa Sienna Miller. Daisy Wright a povestit despre legătura ei cu Jude Law în publicaţia britanică Daily Mirror înainte ca actorul să recunoscă faptul că a avut o aventură.

La începutul anului Daily Miror a scris că Jude Law plănuieşte să o ceară în căsătorie pentru a doua oară pe actriţa Sienna Miller, cu care formează din nou un cuplu.

Nu ar fi, însă, pentru prima dată când cuplul ar încerca să ajungă la altar. Jude Law a mai cerut-o în căsătorie pe Sienna în ziua de Crăciun din 2004. Cei doi au plecat apoi în vacanţă în Seychelles cu cei trei copii pe care actorul îi are cu Sadie Frost - Rafferty, Iris şi Rudy -, pentru a-şi serba şi zilele de naştere, ambii fiind născuţi la sfârşitul lunii decembrie. După o relaţie de doi ani, Jude Law şi Sienna Miller s-au despărţit din cauza aventurii pe care o avusese actorul.

Deşi prima oară, din cauza scandalului mediatic, relaţia lor nu a rezistat, se pare că acum cei doi formează din nou un cuplu fericit.

Actorii Meg Ryan şi Dennis Quaid au divorţat după zece ani de căsătorie. Deşi actriţa a negat, motivul divorţului ar fi fost relaţia pe care o avea cu actorul Rusell Crowe. Din păcate, căsătoria dintre Ryan şi Quoid nu a putut fi salvată.

Meg Ryan şi Russell Crowe s-au despărţit după câteva luni de la divorţul actriţei.

O altă căsătorie care nu a rezistat şi care a trecut printr-un scandal mediatic a fost cea dintre Andre Agassi şi Brooke Shields, care au divorţat în 1999.

Anul trecut, în cartea care a apărut sub titlul "Open: an autobiography" Agassi a explicat faptul că a luat "crystal meth " (alt nume al metamfetaminei) în 1997, deoarece nu mai era în formă şi avea probleme în căsnicia cu actriţa Brooke Shields. După un control antidoping pozitiv, el a minţit ATP, evitând astfel sancţiuni ce i-ar fi putut compromite cariera: trei luni de suspendare pentru consum de droguri recreative.

O altă relaţie care nu a rezistat a fost cea dintre Anne Hathaway şi omul de afaceri italian Raffaello Follieri. După un scandal mediatic generat de investigaţiile poliţiei asupra fundaţiei caritabile a lui Follieri, actriţa a pus punct relaţiei ce a durat trei ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici