Ce "reduceri" numărăm în toamna asta? Care sunt promoţiile lunii septembrie

Mobilă, accesorii pentru casă şi grădină, vacanţe, haine, încălţăminte? La care dintre acestea ai vrea să ai reducere în septembrie? Vestea bună este că nu trebuie sa alegi! Reduceri sunt la toate cele enumerate mai sus, dar şi la alte fel şi fel de produse sau servicii!

193 afișări
Imaginea articolului Ce "reduceri" numărăm în toamna asta? Care sunt promoţiile lunii septembrie

Ce "reduceri" numărăm în toamna asta? Care sunt promoţiile lunii septembrie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Să le luăm pe rand! Reducerile la mai multe branduri de haine sau de încălţăminte vor continua în multe cazuri până la sfârşitul lunii septembrie.

O notă ar fi necesară în acest context: sunt şi produse ale căror perioade de preţuri promoţionale se opresc la jumătatea lui septembrie sau chiar pe 1.

> --

Însă, până la sfârşitul lunii septembrie, la Nine West, sunt reduceri de până la 50% la toate produsele.

La magazinul Gant de pe Calea Victoriei, reducerile merg până la 60% şi sunt valabile tot până la 30.09.2010.

Citeşte mai multe despre promoţiile lunii septembrie pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici