Ce-şi doresc bărbaţii de la femei. Rezultatele surprinzătoare ale sondajului

Un site matrimonial a condus un sondaj timp de trei ani printre 5.000 de bărbaţi pentru a afla ce îi interesează cel mai mult la o femeie.

2991 afișări
Imaginea articolului Ce-şi doresc bărbaţii de la femei. Rezultatele surprinzătoare ale sondajului

Ce-şi doresc bărbaţii de la femei. Rezultatele surprinzătoare ale sondajului (Imagine: Shutterstock)

Conform rezultatului sondajului Match.com, prioritar pentru un bărbat se află sănătatea dinţilor femeii, informează Huffington Post.

Nu mai puţin de 58 de procente a obţinut această opţiunea din totalul de zece lucruri importante în vizunea bărbaţilor despre femei.

Pe locul doi se regăseşte părul femeii, cu 51 la sută, iar poziţia a treia este ocupată de îmbrăcămintea ei, 45 la sută.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici