Ce ţară europeană va fi cea mai populară în 2024, potrivit AI?

Un studiu realizat de compania Mabrian a identificat cele mai populare destinaţii de călătorie din Europa în 2024, folosind inteligenţa artificială şi procesarea limbajului natural. Studiul a identificat o tendinţă către călătorii mai puţin convenţionale în ultimii ani.

6374 afișări
Imaginea articolului Ce ţară europeană va fi cea mai populară în 2024, potrivit AI?

Ce ţară europeană va fi cea mai populară în 2024, potrivit AI?

Mabrian a folosit inteligenţa artificială şi procesarea limbajului natural pentru a aprofunda conversaţiile despre călătorii pe reţelele de socializare, între ianuarie şi octombrie 2023, conform Yahoo News.

Peste 380 de milioane de menţiuni despre turism au fost analizate pentru a determina motivaţiile oamenilor pentru a călători. Aceste informaţii, împreună cu datele privind legăturile aeriene, au fost folosite pentru a identifica destinaţiile care se potrivesc cel mai bine cu tendinţele.

Italia a ieşit pe primul loc, cu patru potenţiale destinaţii în trend: Piemonte, Campania, Lombardia şi Emilia-Romagna. Piemontul a fost pe primul loc, datorită combinaţiei sale de cultură, natură şi gastronomie.

Franţa a ocupat locul al doilea, cu Nouvelle-Aquitaine, cunoscută pentru vinul, mâncarea şi natura sa.

Estul Angliei s-a clasat pe locul al treilea pentru echilibrul său între cultură şi natură. De la prestigioasele muzee din Cambridge la râurile liniştite din Norfolk Broads, atracţiile regiunii sunt uşor accesibile din Londra.

Pe locul al patrulea se află din nou Franţa, cu Occitanie, unde livezile de pomi fructiferi, traseele de drumeţie pot fi explorate cu trenul regional. Regiunea găzduieşte, de asemenea, oraşe importante, inclusiv Toulouse şi Montpellier.

Alte regiuni europene în tendinţe includ Renania de Nord-Westfalia din Germania, Hamburg din Germania şi Lisabona din Portugalia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici