Cea mai bună COMEDIE a anului, "Cum să distrugi o piesă", cu numeroase premii la Londra şi New York, pusă în scenă în România

Declarată recent cea mai amuzantă piesă jucată vreodată pe Broadway - “Cum să distrugi o piesă/THE PLAY THAT GOES WRONG” este pusă în scenă în premieră absolută în România, pe scena sălii Epika din Grand Cinema&More, Băneasa Shopping City. În viziunea regizorului George Dogaru, cu o distribuţie de excepţie, producţia este o combinaţie explozivă de teatru de comedie, pantomimă şi improvizaţie, "accidentată" de efecte de scenă spectaculoase şi foarte amuzante, după cum o descriu organizatorii.

1524 afișări
Imaginea articolului Cea mai bună COMEDIE a anului, "Cum să distrugi o piesă", cu numeroase premii la Londra şi New York, pusă în scenă în România

Cea mai bună COMEDIE a anului, "Cum să distrugi o piesă", cu numeroase premii la Londra şi New York, pusă în scenă în România

Considerată comedia-revelaţie, piesa de teatru este cea mai premiată comedie a momentului la Londra şi New York, după ce a câstigat prestigioasele trofeele Tony, Olivier şi Moliere. Pe Broadway, spectacolul este produs de unul dintre cei mai mari regizori şi producători ai momentului J. J. Abrams (Star Wars).

"Cum să distrugi o piesă” este scrisă de trioul britanic Mischief Theatre - Henry Lewis, Jonathan Sayer şi Henry Shields şi este jucată în peste 20 de ţări. 

În Romania, spectacolul este produs de WonderTheatre şi Grand Cinema and More, şi are premiera la Bucureşti pe 3 şi 4 noiembrie la Grand Cinema &More din Băneasa Shopping City.

WonderTheatre este o companie de teatru de familie creată de cei care s-au aflat în spatele unora dintre cele mai importante succese cinematografice şi de televiziune din România (California Dreamin’- Nesfârşit, Ai Noştri, Atletico Textila) şi care în stagiunea de toamnă 2017 are 7 spectacole pe scenele din Bucureşti şi din ţară: PRENUMELE, PANICĂ LA OPERĂ, CINA DE ADIO, SWING, O ZI DIN VIAŢA MEA, UNDEVA LA MIJLOC şi SUB PRAGUL DE SUS.

Distribuţia spectacolului “CUM SĂ DISTRUGI O PIESĂ” include unii dintre cei mai talentaţi tineri actori ai momentului, cunoscuţi atât din mari producţii teatrale cât şi din seriale de comedie de succes: Ada Galeş, Andreea Samson, Ilona Brezoianu, Andreea Mateiu, Vlad Logigan, Cătălin Babliuc, Pavel Bârsan, Răzvan Oprea, Angel Popescu, Andrei Mateiu, Bogdan Cotleţ, Dan Rădulescu, Marin Grigore, Radu Micu, Adrian Anghel, Silviu Mircescu.

Potrivit producătorilor, piesa se va juca cu distribuţie dublă, spectatorii având posibilitatea de a fi surprinşi de fiecare dată de o interpretare inedită. Scenografia care aminteşte de parcurile de distracţii este realizată de arhitectul şi production designerul Petre Ţalea, costumele fiind semnate de Eli Damanakis.

Premiera spectacolului “CUM SĂ DISTRUGI O PIESĂ” are loc în 3 şi 4 noiembrie la Sala Epika din Grand Cinema&More.

Spectacolul durează două ore şi are o pauză de 20 de minute, biletele se găsesc la casele de bilete Grand Cinema & More, pe www.grandentertainment.ro, www.bilet.ro, www.cinemagia.ro şi în aplicaţiile Cinemagia şi CityiLove.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici