Cea mai proastă reclamă - un spot pentru Gillette (Video)

Un spot televizat pentru compania Gillette, care îi are ca protagonişti pe sportivii Thierry Henry, Tiger Woods şi Roger Federer, a fost ales cea mai proastă reclamă a anului, în Marea Britanie, într-un top realizat de o revistă de specialitate.

134 afișări
Imaginea articolului Cea mai proastă reclamă - un spot pentru Gillette (Video)

Cea mai proastă reclamă - un spot pentru Gillette (Imagine: www.daylife.com)

"Să reuneşti pentru un spot publicitar atacantul francez vedetă, campionul american la golf şi starul eleveţian al tenisului a costat fără îndoială Gillette milioane (de dolari n.r), dar a fost o ocazie ratată, din cauza lipsei de creativitate şi şarm a autorilor", a declarat Claire Beale, editor şef al publicaţiei Campaign, care a realizat un top al celor mai proaste reclame din 2008.

Versiunea britanică a reclamei îi arată pe cei trei sportivi, care declară că preferă să trăiască în prezent şi să nu se lege de lucrurile din trecut.

Pe locul al doilea în clasamentul celor mai proaste reclame se află una la marca britanică de ochelari de vedere SpecSavers, în care apare cântăreaţa franceză Edith Piaf interpretând "Je ne regrette rien".

Subitrarea cu traducerea versurilor cunoscutei melodii sunt însă modificate, precizând că Piaf are totuşi regretul de a nu-şi fi achiziţionat o pereche de ochelari marca SpecSavers, care costă doar 75 de lire.

O reclamă pentru Renault s-a plasat pe poziţia a treia a topului celor mai neinspirate reclame. Varianta britanică a reclamei a apărut cu un dublaj a vocilor, efectuat cu un decalaj vizibil, fapt care a determinat includerea spotului în acest clasament.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici