Ceasul Rolex Daytona din 1969 s-a vândut cu 1,5 milioane de dolari

  • Rolex Daytona este cel mai scump ceas vândut la o licitaţie din Marea Britanie
  • Ceasul a fost vândut cu 1,5 milioane de dolari
  • Cosmograful rar Paul Newman este din aur galben de 18K
1289 afișări
Imaginea articolului Ceasul Rolex Daytona din 1969 s-a vândut cu 1,5 milioane de dolari

Ceasul Rolex Daytona din 1969 s-a vândut cu 1,5 milioane de dolari

Ceaul rar din aur galben de 18K din 1969 a înregistrat recordul pentru cel mai scump ceas vândut la o licitaţie din U.K. şi recordul casei de licitatii Sotheby's pentru cel mai mare preţ obţinut la o licitaţie online. 
 
S-a estimat iniţial că avea o valoare între 400.000 şi 800.000 de dolari. Cosmograful rar Paul Newman îşi primeşte numele de la carcasa de aur şi brăţara care se asortează cu un cadran negru. 
 
Este vorba de aceeaşi combinaţie de culori găsită pe versiunea specială Lotus Formula 1 John Player din anii 70. Sotheby estimează că există doar 10 versiuni de aur şi doar câteva dintre acestea poartă cadranul PN.
 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici