Cei mai bogaţi artişti britanici - GALERIE FOTO

Paul McCartney, Elton John şi Mick Jagger se numără printre cei mai bogaţi artişti din Marea Britanie, potrivit unui top realizat anual de Sunday Times.

113 afișări
Imaginea articolului Cei mai bogaţi artişti britanici - GALERIE FOTO

Keith Richards, membru al trupei Rolling Stones - 175 de milioane de lire sterline (195 de milioane de euro) (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

GALERIE FOTO

Pe primul loc se menţine un nume mai puţin celebru: Clive Calder, fondatorul casei de discuri Zomba Record, care colaborează cu mulţi artişti de succes. Calder a vândut această companie în urmă cu şapte ani, pentru suma de 3 miliarde de dolari.

Sunday Times susţine că averea lui Clive Calder a rămas neschimbată faţă de 2008, situându-se în jurul valorii de 1,44 miliarde de euro.

Compozitorul Andrew Lloyd Webber, cu o avere estimată la 750 de milioane de lire sterline (836 de milioane de euro).

Paul McCartney, cu o avere estimată la 440 milioane de lire sterline (490 milioane de euro).

Producătorul de teatru Cameron Mackintosh - 350 de milioane de lire sterline (390 de milioane de euro).

Simon Fuller, creatorul reality show-ului de succes "Pop Idol" şi "American Idol" - 300 de milioane de lire sterline (334 milioane de euro).

Mick Jagger - 190 de milioane de lire sterline (211 milioane de euro).

Sting - 180 de milioane de lire sterline (200 de milioane de euro).

Sir Elton John - 175 de milioane de lire sterline (195 milioane de euro).

Keith Richards, membru al trupei Rolling Stones - 175 de milioane de lire sterline (195 de milioane de euro).

Olivia şi Dhani Harrison - 140 de milioane de lire sterline (156 milioane de euro).

Muzicianul Sir Tim Rice - 140 de milioane de lire sterline (156 milioane de euro).

La realizarea acestei liste se iau în considerare bunuri identificabile, precum proprietăţi imobiliare, terenuri, obiecte de artă, acţiuni la companii cotate la bursă, dar nu şi conturile bancare.

Topul complet al celor mai bogaţi 1.000 de britanici va fi publicat duminică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici