Cei mai frumoşi copaci din lume - GALERIE FOTO

Există multe motive pentru care lumea iubeşte copacii: ajută la producerea oxigenului pe care îl respirăm, oferă umbră în timpul unei zile fierbinţi de vară şi sunt adăpost pentru diferite feluri de animale. În plus, frumuseţea lor este de necontestat.

3080 afișări
Imaginea articolului Cei mai frumoşi copaci din lume - GALERIE FOTO

Cei mai frumoşi copaci din lume - GALERIE FOTO (Imagine: Brightside)

Site-ul Brightside a realizat un top al celor mai spectaculoşi copaci din lume, pe care îi vom enumera mai jos. Care este preferatul vostru?

Un Rhododendron, vechi de 125 de ani (Canada)

 

 

Un Wisteria, vechi de 144 de ani (Japonia)

 

Copaci doborâţi de vânturi puternice, Noua Zeelandă

 

Un arţar japonez, Oregon, Statele Unite

 

 

Un copac acoperit de muşchi, Oregon, Statele Unite

Stejarul Angel, Carolina de Sud

 

Delonix regia, Brazilia

 

Copacul Sânge de Dragon, Yemen

 

Aleea Oak, Carolina de Sud

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici