Cei trei copii şi mama lui Michael Jackson nu vor participa la comemorarea starului la Los Angeles

Cei trei copii ai lui Michael Jackson şi mama sa, Katherine, nu vor participa la evenimentul de comemorare a starului, decedat pe 25 iunie 2009, ce va avea loc pe 26 iunie la Los Angeles, alegând în schimb să meargă în oraşul natal al cântăreţului - Gary, Indiana, potrivit tmz.com.

101 afișări
Imaginea articolului Cei trei copii şi mama lui Michael Jackson nu vor participa la comemorarea starului la Los Angeles

Cei trei copii şi mama lui Michael Jackson nu vor participa la comemorarea starului la Los Angeles (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Katherine Jackson va merge cu copiii starului - Prince, Paris şi Blanket - la Gary deoarece consideră că acolo este "un punct de legătură pentru familie", iar în Los Angeles e prea multă agitaţie. Comemorarea lor va avea loc în privat, alături de rude şi prieteni, potrivit surselor TMZ.

Familia Jackson va organiza o ceremonie specială la Los Angeles, pe 26 iunie, la care vor participa numeroase celebrităţi, pentru a comemora un an de la moartea lui Michael Jackson. Fanii acestuia sunt aşteptaţi să îi viziteze oraşul natal, Gary, din Indiana, iar Randy, unul dintre fraţii lui Michael Jackson, a ajuns la o înţelegere cu directorii cimitirului Forest Lawn din Glendale, California, pentru a le permite fanilor să viziteze mormântul cântăreţului, deşi încă nu a fost făcut vreun anunţ în legătură cu acest posibil eveniment.

Pe de altă parte, mama lui Michael Jackson, Katherine, va lansa, săptămâna viitoare, o carte cu fotografii personale cu fiul ei. Site-ul Showbiz411.com a precizat că volumul se va numi "Never Can Say Goodbye" şi va fi publicat de însăşi Katherine Jackson, în vârstă de 80 de ani.

Totodată, cu mai puţin de o săptămână înaintea împlinirii unui an de la moartea "regelui muzicii pop", se anunţă şi alte evenimente comemorative.

Astfel, la Lyric Theatre din Londra, unde în prezent se joacă spectacolul "Thriller Live", va fi dezvelită, pe 24 iunie, o placă memorială pentru fanii lui Michael Jackson, potrivit BBC. Fanii britanici ai artistului au venit în număr mare la acest teatru şi au creat acolo un adevărat altar cu lumânări, mesaje de omagiere, flori şi 40 de cărţi de condoleanţe, după ce au aflat de moartea acestuia, anul trecut.

Michael Jackson a încetat din viaţă pe 25 iunie 2009, în Los Angeles, la vârsta de 50 de ani, în urma unei supradoze de medicamente. Poliţia americană a calificat moartea sa drept "omucidere". La începutul acestui an, Conrad Murray, fostul medic personal al starului, a fost pus sub acuzaţie pentru omucidere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici