Cel mai bine plătite actriţe de televiziune din SUA - GALERIE FOTO

Tyra Banks, celebrul fost top-model internaţional, s-a clasat pe prima poziţie a clasamentului celor mai bine plătite actriţe de televiziune din Statele Unite, întocmit de revista Forbes, pe baza veniturilor obţinute în perioada 1 iunie 2008 - 1 iunie 2009, informează allocine.fr.

404 afișări
Imaginea articolului Cel mai bine plătite actriţe de televiziune din SUA - GALERIE FOTO

Tyra Banks (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit editorilor revistei Forbes, celebra Tyra Banks a primit 30 de milioane de dolari în perioada menţionată pentru prestaţia sa din emisiunea "America's Next Top Model".

Poziţia a doua i-a revenit actriţei Katherine Heigl din serialul "Anatomia lui Grey", pentru rolul care i-a adus venituri de 18 milioane de dolari în aceeaşi perioadă.

Podiumul este completat de actriţa Marg Helgenberger, care a primit, în acelaşi interval calendaristic, suma de 9,5 milioane de dolari, graţie prestaţiei sale din serialul "CSI - Crime si Investigaţii".

Topul 10 al celor mai bine plătite actriţe de televiziune din Statele Unite a fost completat, în ordine, de Eva Longoria ("Neveste disperate" - 9 milioane de dolari),

Mariska Hargitay ("Lege si ordine: Brigada specială" - 8,5 milioane de dolari),

Julia Louis-Dreyfus ("Aceeaşi Christine, alte aventuri" - 8 milioane de dolari),

Maura Tierney ("Spitalul de Urgenţă" - 8 milioane de dolari),

Tina Fey ("30 Rock" - 7 milioane de dolari),

Marcia Cross ("Neveste disperate" - 6,2 milioane de dolari),

Jennifer Love Hewitt ("Mesaje de dincolo" - 6 milioane de dolari) şi

Ellen Pompeo ("Anatomia lui Grey" - 6 milioane de dolari).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici