Cel mai lung sărut din lume, de peste 32 de ore, în Thailanda

Şapte cupluri de îndrăgostiţi au stabilit, luni, în Thailanda, cu ocazia sărbătorii de Sfântul Valentin, un nou record mondial pentru cel mai lung sărut din lume, care a durat peste 32 de ore, participanţii rămaşi în cursă refuzând să se oprească după stabilirea recordului.

516 afișări
Imaginea articolului Cel mai lung sărut din lume, de peste 32 de ore, în Thailanda

Cel mai lung sărut din lume, de peste 32 de ore, în Thailanda (Imagine: Claudia Veja/Mediafax Foto)

Participanţii au doborât precedentul record stabilit în Germania, de 32 de ore 7 minute şi 14 secunde, iar fiecare dintre cele şapte cupluri speră să reziste până la sfârşitul concursului, când perechea câştigătoare va fi premiată cu 2.400 de euro şi un inel cu diamante, au precizat organizatorii.

Concursul a fost organizat cu ocazia sărbătorii de Sfântul Valentin la Muzeul Louis Tussaud din staţiunea balneară Pattaya.

"Sunt bucuros că am stabilit un nou record. Însă, în acelaşi timp, sunt îngrijorat pentru participanţi. Par foarte obosiţi", a declarat Somporn Naksuetrong, directorul muzeului citat, care a precizat că medicii sunt pregătiţi, la nevoie, să ofere asistenţă de urgenţă.

14 perechi au participat la acest concurs inedit, în cadrul căruia cuplurile s-au sărutat fără întrerupere, chiar şi atunci când competitorii au avut voie să bea apă cu paiul şi când au mers la toaletă împreună cu partenerii lor. Participanţii nu au voie să se aşeze - decât atunci când merg la toaletă - şi nici să doarmă. Şapte cupluri au abandonat competiţia înainte de stabilirea noului record.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici