Cel mai mare concurs chinologic pentru câinii din rasa ciobănesc german, desfăşurat la Piteşti

Cele mai valoroase 127 de exemplare de câini din rasa ciobănesc german au participat la un concurs chinologic desfăşurat, sâmbătă, pe baza sportivă "Nicolae Dobrin", din zona Valea Ursului, de lângă Piteşti, valoarea totală a câinilor înscrişi în competiţie depăşind 150.000 de euro.

75 afișări

Potrivit lui Ştefan Auneanu, organizatorul manifestării, la concurs au participat crescători de câini din rasa ciobănesc german din Italia, Bulgaria,Turcia şi România, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Este a doua ediţie a concursului de ciobăneşti germani din Argeş, dacă anul trecut au fost 55 de câini participanţi la Valea Ursului, acum sunt 127, cu vârste cuprinse între patru luni şi şapte ani.Valoarea celui mai ieftin pui prezent în concurs este de 300-400 de euro, iar cel mai scump costă câteva zeci de mii de euro, în timp ce valoarea tuturor câinilor pe care îi vedeţi aici (n.r. - la Piteşti) depăşeşte 150.000 de euro", a declarat Ştefan Auneanu.

Organizatorii au mai precizat că întrecerea a fost un succes şi s-a desfăşurat fără incidente, iar următorul concurs pentru proprietarii de câini ciobănesc german va fi găzduit de Craiova, în data de 5 aprilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici