Cel mai recent videoclip al lui Kanye West ar putea produce crize celor afectaţi de epilepsie - VIDEO

Reprezentanţii organizaţiilor care protejează drepturile bolnavilor de epilepsie cer scoaterea de pe internet a celui mai recent videoclip al lui Kanye West pentru că ar putea produce crize celor afectaţi de această boală, potrivit contactmusic.com.

71 afișări
Imaginea articolului Cel mai recent videoclip al lui Kanye West ar putea produce crize celor afectaţi de epilepsie - VIDEO

Cel mai recent videoclip al lui Kanye West ar putea produce crize celor afectaţi de epilepsie

Videoclipul melodiei "All of the Lights", pe care Kanye West o cântă împreună cu Rihanna, include prea multe flashuri, astfel că autorităţile britanice au decis deja să nu permită difuzarea lui pe posturile de televiziune.

Experţii de la Cambridge susţin că videoclipul conţine jocuri de lumini care ar putea provoca crize bolnavilor de epilepsie care sunt fotosensibili.

Totuşi, nu există un regulament legat de postarea de astfel de materiale pe internet, astfel încât reprezentanţii organizaţiei Epilepsy Action cer ca videoclipul să fie scos de pe YouTube.com, chiar dacă are aproape cinci milioane de vizualizări de când a fost postat, weekend-ul trecut.

Rapperul şi producătorul american Kanye West, în vârstă de 33 de ani, a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West a fost recompensat până în prezent cu 12 premii Grammy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici