Cel mai scump selfie din toate timpurile, cu un şarpe cu clopoţei - FOTO

Un bărbat din San Diego a ajuns în spital după ce a încercat să îşi facă un selfie cu un şarpe cu clopoţei.

2945 afișări
Imaginea articolului Cel mai scump selfie din toate timpurile, cu un şarpe cu clopoţei - FOTO

Cel mai scump selfie al tuturor timpurilor, cu un şarpe cu clopoţei (Foto: Captură)

Site-ul israelnationalnews informează că Todd Fassler, un bărbat din San Diego, a fost muşcat de şarpele cu clopoţei în urma tentativei sale de a se fotografia alături de acesta, iar spitalizarea l-a costat 153.161 dolari.

Lui Fassler i-a fost administrat imediat un vaccin anti-venin, iar pentru tratamentul integral a fost nevoie de proviziile de vaccin de la două spitale învecinate.

"Întreg corpul mi-a paralizat", a declarat Fassler pentru 10News.

Acelaşi site precizează că în Statele Unite vaccinul anti-venin e produs de către o singură companie, iar lipsa concurenţei face ca preţul acestuia să fie cu mult peste cel din ţările europene. În cazul bărbatului din San Diego, 80,000 de dolari din suma integrală au fost necesari doar pentru acoperirea costului vaccinului anti-venin.

În prezent, spitalul şi compania de asigurări se ceartă în privinţa facturii-record, după ce bărbatul a trimis o copie televiziunilor locale de ştiri, însoţită de o fotografie cu braţul său umflat.

În urmă cu o săptămână, un incident asemănător s-a întâmplat în Parcul Naţional Yellowstone. O femeie a fost atacată de un bizon, tot în urma unei încercări nereuşite de a îşi face un selfie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici